Logo

Mediteran Express, Budva

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Crne Gore.

Postod miga_pg_91 » Sub Sep 17, 2011 8:15 pm

Ma nista brate, tu smo da se pomazemo i druzimo! ;) Nego, kako me ovo uhvati na prepad, nisam ni znao da si me slikao ... Evo jos jedne info, posto radim u My Travelu.. Autobusi sa ekskurzije dolaze 26. , a vec 27. krecemo na matursku ekskurziju Gimnazije ''Slobodan Skerovic'' iz Podgorice(na tu idem i ja ;))) .. Rijec je o jos vise putnika, u pitanju je 8 ili 9 autobusa, pa se i to valja propratiti.. Pozzz za Milana i Zvonka naravno, koji je sada vjerovatno u Neumu..
miga_pg_91
Član

Pridružio se: Sub Maj 14, 2011 4:04 pm

Sponzor

Postod milan.nk » Sub Sep 17, 2011 8:57 pm

miga_pg_91 je napisao:Ma nista brate, tu smo da se pomazemo i druzimo! ;) Nego, kako me ovo uhvati na prepad, nisam ni znao da si me slikao ... Evo jos jedne info, posto radim u My Travelu.. Autobusi sa ekskurzije dolaze 26. , a vec 27. krecemo na matursku ekskurziju Gimnazije ''Slobodan Skerovic'' iz Podgorice(na tu idem i ja ;))) .. Rijec je o jos vise putnika, u pitanju je 8 ili 9 autobusa, pa se i to valja propratiti.. Pozzz za Milana i Zvonka naravno, koji je sada vjerovatno u Neumu..

26. ih ja dočekujem u NK naravno... :) Bilo je zadovoljstvo družiti se sa vama.
milan.nk

Postod BMW » Pon Sep 19, 2011 10:47 am

milan.nk je napisao:Evo i slika :)

Zahvaljujem se u ime foruma, kolegi BMW, kolegi miga_pg_91, a naravno i kolegama Zvonku i Milanku na pregršt informacija i dobroj volji!

Nema na cemu brate, tu smo kako si sam rekao da razmenjujemo informacije a dobra volja se podrazumeva cim smo se nasli na ovom forumu! :wink:
BMW
Član

Pridružio se: Pet Jun 10, 2011 11:57 am

Postod milan.nk » Pon Sep 19, 2011 10:50 am

BMW je napisao:

Zahvaljujem se u ime foruma, kolegi BMW, kolegi miga_pg_91, a naravno i kolegama Zvonku i Milanku na pregršt informacija i dobroj volji!

Nema na cemu brate, tu smo kako si sam rekao da razmenjujemo informacije a dobra volja se podrazumeva cim smo se nasli na ovom forumu! :wink:

Naravno :) A kolege su legende :)
milan.nk

Postod miga_pg_91 » Pon Sep 19, 2011 10:54 am

miga_pg_91
Član

Postod milan.nk » Pon Sep 19, 2011 10:59 am

Odlične slike Miga!
milan.nk

Postod shakal » Pon Sep 19, 2011 11:08 am

Vozio sam se u turlineru sa ovakvim sedistima, identicna kao na ovoj slici! ja sam bio odusevljen koliko su udobna, stvarno preudobna!
Eh da je B-2 Spirit off Misuri stvarno pao u Spacvanske sume...
shakal
Član

Pridružio se: Uto Avg 05, 2008 10:19 pm

Postod Setra » Sre Sep 21, 2011 10:43 pm

milan.nk je napisao:
BMW je napisao:

Naravno :) A kolege su legende :)

Ovaj Zvonko je u Olimpiji od samog pocetka jos dok su radili samo sa kombijem liniju Budva-Sveti Stefan, njihov je najstariji radnik a vozio je Setru 315 HDH pre nego sto ju je pokupila Autoboka. Kada su stigli Neoplani Tourlineri trebao je da zaduzi 44 ali mu je kolega smestio da ne uzme taj nego 47 jer mu se vise svidjala boja sedista posto su u 44 bila plava a u 47 crvenkasta. Nije pravio oko toga neki problem i uzeo je 47 ali su se podmetanja kolega i nekorektnost nastavila prema ovom coveku pa je iz revolta posle nekoliko dana vratio kljuceve Neoplana i trazio da mu vrate njegovu Setru. Od tada pocinje i njegov hod po mukama jer mu Setru sledece godine uzimaju i uz ostale autobuse neopterecene lizingom prebacuju u Autoboku a njega stavljaju da vozi lokal Budva-Sveti Stefan i tako postaje predmet sprdnje medju kolegama u firmi koji kad je on poceo da vozi autobus nisu pravili razliku izmedju autobusa i kombija. :oops: :oops:

Ovo vam je ziva istina Zvonkov otac je bio dobar i cenjen i kao vozac i kao covek i to je preneo na sina.

Zasto sam ovo napisao, zato sto sam osetio potrebu kad ste ga vec pomenuli da za tog coveka kazem pravu istinu, nemam dlake na jeziku i neke sam ovde na forumu i kritikovao, zato sto Milane treba da budes zaista srecan ako ti je Zvonko prijatelj jer dosta nas u ovoj eri fukarluka po crnogorskim putevima, prevoznickim firmama i autobusima je zadovoljno ako na putu sretne postenog kolegu. :wink:
Setra
Član

Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 1:43 pm

Postod vlado » Čet Sep 22, 2011 12:28 pm

A otkud Zvonko ovdje na eskurziju cuo sam da je pocetkom septembra dobio otkaz u olimpiju i to sam cuo od njegovih kolega iz gsb travela dok smo cekali goste sa broda u kotoru, kao da je bio dugo na bolovanje nekoliko mjeseci pa je poceo da radi ali kako neko kaze nije mogao a opet neko da nije hteo da izdrzi tempo voznje koji namece olimpija pa su ga otpustili. Navodno je u pocetku nekoliko dana bio postedjen transfera i vozio samo neke izlete zbog kicme jer je povredio kicmu a onda su mu uvalili da vozi liniju i to cjelodnevnu budva sveti stefan koju nije mogao da izdrzi pa su ga otpustili. Vjerovao sam u to i bilo mi ga zao jer je dobar kolega i drug a sada mi je drago da to nije tako i sto sam ga vidio da vozi ovu djecu u spaniju i sto vozi ljoljovog neoplana, jer mu je ljoljo prosle godine isto smjestio da zamalo nije izgubio posa al su mu se sefovi sazalili, uzeli mu samo neoplana 43 kojeg je vozio kada je mijo otasevic dobio otkaz i nesto ga kaznili po plate ali je sacuvao posao i ostao da vozi liniju.
Izgleda da u tu olimpiju iliti gsb najbolje prolaze spijuni, ulizice i sitne duse cim mogu da se raduju tudjoj nevolji a najlosije ljudi kao zvonko koji je jako dobar vozac ali je prije svega covek, i potpisujem sve ovo gore sto je Setra napisao.
vlado
Član

Pridružio se: Ned Avg 22, 2010 12:49 pm

Postod BMW » Čet Sep 22, 2011 3:14 pm

vlado je napisao:A otkud Zvonko ovdje na eskurziju cuo sam da je pocetkom septembra dobio otkaz u olimpiju i to sam cuo od njegovih kolega iz gsb travela dok smo cekali goste sa broda u kotoru, kao da je bio dugo na bolovanje nekoliko mjeseci pa je poceo da radi ali kako neko kaze nije mogao a opet neko da nije hteo da izdrzi tempo voznje koji namece olimpija pa su ga otpustili. Navodno je u pocetku nekoliko dana bio postedjen transfera i vozio samo neke izlete zbog kicme jer je povredio kicmu a onda su mu uvalili da vozi liniju i to cjelodnevnu budva sveti stefan koju nije mogao da izdrzi pa su ga otpustili. Vjerovao sam u to i bilo mi ga zao jer je dobar kolega i drug a sada mi je drago da to nije tako i sto sam ga vidio da vozi ovu djecu u spaniju i sto vozi ljoljovog neoplana, jer mu je ljoljo prosle godine isto smjestio da zamalo nije izgubio posa al su mu se sefovi sazalili, uzeli mu samo neoplana 43 kojeg je vozio kada je mijo otasevic dobio otkaz i nesto ga kaznili po plate ali je sacuvao posao i ostao da vozi liniju.
Izgleda da u tu olimpiju iliti gsb najbolje prolaze spijuni, ulizice i sitne duse cim mogu da se raduju tudjoj nevolji a najlosije ljudi kao zvonko koji je jako dobar vozac ali je prije svega covek, i potpisujem sve ovo gore sto je Setra napisao.

A znas kako se kaze prijatelju moj "Dok jednom ne smrkne drugom ne svane"!

Zvonko mi je dobar prijatelj, kolega, radili smo zajedno i u prvi momenat nisam htio da se upustam u ovu raspravu o njemu jer je covek u Spaniji i nijesam siguran da bi mu se to svidelo, ali sada moram :wink:

Jeste, bio je dobio otkaz u Olimpiji negde krajem avgusta, i to bas zbog toga sto si naveo jer ne sme u cugu da vozi dugo, u firmi mu nisu za to imali razumevanja pa se desilo sto se desilo, medjutim i tamo je nekom proradila savest sto se cini od tog coveka nekoliko godina unazad sto je Setra tacno opisao pa su ga vratili na posao, nekoliko dana posle, a na veliko razocarenje nekih njegovih kolega koji su jedva cekali da mu vide ledja jer ga smatraju za veliku konkurenciju na poslu zbog njegovih osobina kao coveka i tehnickih mogucnosti kao vozaca. Jedino njemu i ovom Ljolju nikad ni jedan kolega nije morao da pritekne u pomoc da mu izbaci ili ubaci autobus na parking, ispred hotela ili ne daj boze da okrece autobus pun turista zato sto on to ne sme kao sto se desavalo sa nasim kolegama po Italiji. Bas zbog toga je kolegama najvise odgovaralo da vozi samo liniju ako bas mora da radi u Olimpiji, da ne odskace previse jer su ostali cisti prosjek, sto najbolje moze da potvrdi Boban Perovic bivsi vlasnik Olimpije. Vlasnici ove firme bi trebalo da malo vise cene dobre ljude, vozace i radnike jer da nije tako vec bi ranije izasao na ovom Forumu u nekom negativnom kontekstu a koliko vidim cim mu je Milan pomenuo ime odmah su odreagovale neke nase bivse kolege i napisale o njemu kakav je stvarno a ne kakvim ga u njegovoj Olimpiji u kojoj je od samog pocetka, predstavljaju neke njegove kolege koje su dosle prije nekoliko godina, mnogo kasnije od njega :evil:

Srecom po njega, Olimpija odnosno GSB su u aprilu kupili 3 King Longa pa je on zaduzio jedan od njih 09 i kaze da je zadovoljan njime, da je dobar za ove nase puteve, da dobro vuce i da mu klima radi super :D

Ovo za Spaniju je otisao na svoju odgovornost, jer nije bilo vozaca pa su ih skupljali sa koca i konopca i koliko sam cuo od drugih kolega nije se tu on mnogo pitao dobio je nalog za put bez obzira na bolovanje a i jednostavno je hteo da podje iako nije sposoban za tako dalek put da ne bi bilo pricanja da se folira :x

Kakav ce se vratiti Milan ce prvi znati jer ce ga sacekati u Niksicu kada se bude vratio 26 :)

Hocu da kazem samo jedno drage kolege a to mi vozaci koji smo radili sa njim najbolje znamo, ukoliko vam se desi da negde ostanete na putu iz bilo kojih razloga molite boga da tuda naidje samo Zvonko Antic! :wink:
BMW
Član

Pridružio se: Pet Jun 10, 2011 11:57 am

Postod milan.nk » Čet Sep 22, 2011 8:35 pm

E ja potpisujem sve ovdje rečeno, i mogu sa sigurnošću reći da sam ponosan što poznajem tog čovjeka! Svaka mu čast, jer je sačuvao obraz i poštenje u ovim teškim vremenima, što mnogi (a pronaćiće se neki i sa ovog foruma) nijesu... Ako bog da sačekaću ih 26. pa prenosim utiske.
milan.nk

Postod miga_pg_91 » Pet Sep 23, 2011 10:18 am

Upoznao sam ga prije par mjeseci, kada je dovezao neke fudbalere u Pg, ne sjecam se tacno.. I sada smo se sreli, igrom slucaja na polasku ekskurzije Nk Gim. Samo cu reci da je mnogo dobar lik.. Ne ulazim u ovo gore..
miga_pg_91
Član

Postod milan.nk » Pon Sep 26, 2011 12:53 pm

Nažalost, nijesam bio u prilici prisustvovati povratku pred NK gimnaziju... Biće prilika :wink:
milan.nk

Postod milan.nk » Čet Sep 29, 2011 6:42 pm

Danas u NK, 03
Image
milan.nk

Postod milan.nk » Sub Okt 01, 2011 12:10 am

I još jedna
Image
milan.nk

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Crne Gore