miga_pg_91 je napisao:Ma nista brate, tu smo da se pomazemo i druzimo!Nego, kako me ovo uhvati na prepad, nisam ni znao da si me slikao ... Evo jos jedne info, posto radim u My Travelu.. Autobusi sa ekskurzije dolaze 26. , a vec 27. krecemo na matursku ekskurziju Gimnazije ''Slobodan Skerovic'' iz Podgorice(na tu idem i ja
)) .. Rijec je o jos vise putnika, u pitanju je 8 ili 9 autobusa, pa se i to valja propratiti.. Pozzz za Milana i Zvonka naravno, koji je sada vjerovatno u Neumu..
milan.nk je napisao:Evo i slika
Zahvaljujem se u ime foruma, kolegi BMW, kolegi miga_pg_91, a naravno i kolegama Zvonku i Milanku na pregršt informacija i dobroj volji!
BMW je napisao:milan.nk je napisao:Evo i slika
Zahvaljujem se u ime foruma, kolegi BMW, kolegi miga_pg_91, a naravno i kolegama Zvonku i Milanku na pregršt informacija i dobroj volji!
Nema na cemu brate, tu smo kako si sam rekao da razmenjujemo informacije a dobra volja se podrazumeva cim smo se nasli na ovom forumu!
milan.nk je napisao:BMW je napisao:milan.nk je napisao:Evo i slika
Nema na cemu brate, tu smo kako si sam rekao da razmenjujemo informacije a dobra volja se podrazumeva cim smo se nasli na ovom forumu!
NaravnoA kolege su legende
vlado je napisao:A otkud Zvonko ovdje na eskurziju cuo sam da je pocetkom septembra dobio otkaz u olimpiju i to sam cuo od njegovih kolega iz gsb travela dok smo cekali goste sa broda u kotoru, kao da je bio dugo na bolovanje nekoliko mjeseci pa je poceo da radi ali kako neko kaze nije mogao a opet neko da nije hteo da izdrzi tempo voznje koji namece olimpija pa su ga otpustili. Navodno je u pocetku nekoliko dana bio postedjen transfera i vozio samo neke izlete zbog kicme jer je povredio kicmu a onda su mu uvalili da vozi liniju i to cjelodnevnu budva sveti stefan koju nije mogao da izdrzi pa su ga otpustili. Vjerovao sam u to i bilo mi ga zao jer je dobar kolega i drug a sada mi je drago da to nije tako i sto sam ga vidio da vozi ovu djecu u spaniju i sto vozi ljoljovog neoplana, jer mu je ljoljo prosle godine isto smjestio da zamalo nije izgubio posa al su mu se sefovi sazalili, uzeli mu samo neoplana 43 kojeg je vozio kada je mijo otasevic dobio otkaz i nesto ga kaznili po plate ali je sacuvao posao i ostao da vozi liniju.
Izgleda da u tu olimpiju iliti gsb najbolje prolaze spijuni, ulizice i sitne duse cim mogu da se raduju tudjoj nevolji a najlosije ljudi kao zvonko koji je jako dobar vozac ali je prije svega covek, i potpisujem sve ovo gore sto je Setra napisao.
Povratak na Prevoznici iz Crne Gore
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju