Mickey je napisao:lepo se zatvaraju, ako na to mislis... dihtuje. bas sam sedeo na mestu iza drugih vrata, nisam osetio nista neobicno...
Aleks_BGD je napisao:Mickey je napisao:lepo se zatvaraju, ako na to mislis... dihtuje. bas sam sedeo na mestu iza drugih vrata, nisam osetio nista neobicno...
Znaci reseno,zimus sam ja dosa sa njim iz VL u 22.50.Duvalo je na sve strane....Inace on jedno od starijih vozila i sa duzim radnim stazom pa nije ni cudo sto je malo spor i sto posustaje.
anchy je napisao:Jel stvarno (verujem vozacima, al ipak da proverim) ne postoji linija koja ide iz Nisa za Novi Sad?
Juce sam dosla iz NS-a u Nis (polazak u 16:30) i kad sam pitala rekli su mi da bata reisen vozi na gore, a kod njih na sajtu vidim da pise da imaju polazak za NS...
bogda78 je napisao:anchy je napisao:Jel stvarno (verujem vozacima, al ipak da proverim) ne postoji linija koja ide iz Nisa za Novi Sad?
Juce sam dosla iz NS-a u Nis (polazak u 16:30) i kad sam pitala rekli su mi da bata reisen vozi na gore, a kod njih na sajtu vidim da pise da imaju polazak za NS...
Ne postoji,jer Subotica na gore ne svraća u Niš!
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 74 gostiju