-Na vozilu sa GB 1229 prefarbana karoserije, a s obzirom da je duže vreme bio u rashodu, moguće da je bila i neka intervencija oko šasije (zavarivanje).
-Vozilo sa GB 1256 je već treći dan na 3/75, ne znam šta se dešava sa vozilom sa GB 1301, ali izgleda da je u rashodu.
Na Japancu sa 88-ce,sa g.b 1334 (prekljuce sam ga slikao),primetio sam da mu nakon zatvaranja vrata na stajalistu ima problem sa pokretanjem srednje osovine,tj.vuce se po asfaltu jedno do 50cm,pa onda odblokira.
Mislim da je zbog toga sto stanicna kocnica malo kasnije popusta,koliko sam shvatio vozac je isto i primetio.
Takodje mu ne radi zadnje levo svetlo,vec par dana ga srecem da je neispravno.
Stefane po tebi najbolji od solaca sa 94 ako moze misljenje,u utorak uvece je Zoki isterao #467,ima slika,doduse ocajnog kvaliteta,inace auto je u voznji ok,na pola hoda ubrzava perverzija,sutra ce uvece biti isteran #477,nego nesto ne vidjam na #460 na 94,da nije izgubio zaduzenje,posto ga non stop vidjam po sihtama na 531 532?
Hvala Mile puno.Stvarno mi je bezveze sto 460 ima problema sa motorom,mada koliko je gazen na 94 i ne cudi me,mogli bi da ga srede u pogonu,dobar je on auto.Sutra cu gledati da isslikam #477 uvece,ako bude bilo vremena,obzirom da je 94 i uvece jaaaako teska,retko se stize vreme
Na 94 jedino može da se stigne ako neradi tahograf pa se malo više nagazi gas, sva kola sa 94 su gažena. Najgora stvar je što su svi GSP-ovi polasci trosmenci osim 13/94 koji je dvosmenc.
blokovi je napisao:Stefane sta se desava sa gb466...
Eno ga u garaži na kanalu,nešto mu rade...
blokovi je napisao:Stefane po tebi najbolji od solaca sa 94 ako moze misljenje...
Najbolji je svakako 467,nekadšnji auto sa 74-ke.Izuzetno dobro očuvan,ide ko munja...Takođe su i 477 i 488 je jako dobra kola,fino ih čuvaju.Jedino eto 460 koji je prilično oronuo,zreo za farbanje a i motor mu čeka generalnu.Kada ga srede biće i on u dobrom stanju,mada istina ni upola onakvom kakav je bio kada je radio nekada na 67-ci...
Sutra uvece ima da slikam #477,inace vozio sam se par puta sa njim uvece sa Maksom,ide kao zmaj,staje na crtu svakom,doduse sutra uvece ce Zoki da se uvati u kostac sa njim da ga "isproba"