Logo

Autoboka , Kotor (CG)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Crne Gore.

Postod garavi94 » Čet Okt 06, 2011 9:24 pm

arsenal je napisao:http://www.vijesti.me/vijesti/maturanti-podgoricke-gimnazije-10-sati-camili-putu-prema-kanu-clanak-41186

mora da je u pitanju bio neoplan ...sad ce zbog altenatora da se digne frka i da pljuju po ovom prevozniku,a kvar koji se desio moze da se desi bilo kojem autu pa makar ono bilo i staro 2 do 3 godine kao sto je rekla agencija i ljudi iz autoboke to nije tehnicka stvar ... :D
vozicu ti, al s putnicima ne razgovaram ...
garavi94
Član

Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 5:15 pm

Sponzor

Postod milan.nk » Čet Okt 06, 2011 9:32 pm

garavi94 je napisao:
arsenal je napisao:http://www.vijesti.me/vijesti/maturanti-podgoricke-gimnazije-10-sati-camili-putu-prema-kanu-clanak-41186

mora da je u pitanju bio neoplan ...sad ce zbog altenatora da se digne frka i da pljuju po ovom prevozniku,a kvar koji se desio moze da se desi bilo kojem autu pa makar ono bilo i staro 2 do 3 godine kao sto je rekla agencija i ljudi iz autoboke to nije tehnicka stvar ... :D

Njima je alternator najmanji problem, vjeruj ti meni. Kad sam ja vidio ove grobine što su u NK bile (osim Berkhofa) to je katastrofa... A My travel nije kriv, šta će ljudi, nemaju izbor.
milan.nk

Postod garavi94 » Čet Okt 06, 2011 9:37 pm

milan.nk je napisao:
garavi94 je napisao:

Njima je alternator najmanji problem, vjeruj ti meni. Kad sam ja vidio ove grobine što su u NK bile (osim Berkhofa) to je katastrofa... A My travel nije kriv, šta će ljudi, nemaju izbor.

Ja ti samo kazem da altenator ili je potrosna roba,to nemoze da diktira odrzavanje busa kad ce da crkne i do kad ce da radi,a sto se tice odrzavanja autoboka odrzava auta nikako to znas i ti i ja i svi koji nesto znaju o autobusima,meni nije jasno zasto te ekskurzije ne vozi blueline ili montenegroexpres imaju sa cim vala ...
garavi94
Član

Postod milan.nk » Čet Okt 06, 2011 9:44 pm

garavi94 je napisao:
milan.nk je napisao:
garavi94 je napisao:

Ja ti samo kazem da altenator ili je potrosna roba,to nemoze da diktira odrzavanje busa kad ce da crkne i do kad ce da radi,a sto se tice odrzavanja autoboka odrzava auta nikako to znas i ti i ja i svi koji nesto znaju o autobusima,meni nije jasno zasto te ekskurzije ne vozi blueline ili montenegroexpres imaju sa cim vala ...

Ma pušti ti alternator, to je najmanji problem, ja tebi kažem! A i to što kažeš, Montenegro ili Blue bi mogli komotno voziti.
milan.nk

Postod garavi94 » Čet Okt 06, 2011 10:22 pm

milan.nk je napisao:
garavi94 je napisao:
milan.nk je napisao:
garavi94 je napisao:

danas sam slikao montenegrovu mecku gbr.6 extra auto kao i svako sto imaju,odrzavanje na nivou ne znam sto oni ne voze te ekskurzije,blue line takodje oni irisubusevi su dobra auta ...no Gile tu su izgleda neki drugi interesi ...
Ma pušti ti alternator, to je najmanji problem, ja tebi kažem! A i to što kažeš, Montenegro ili Blue bi mogli komotno voziti.
:roll:
garavi94
Član

Postod miga_pg_91 » Pet Okt 07, 2011 12:03 pm

U pitanju je bio Berkof.. Prvo je crkao alternator, a kasnije i jos po nesto.. Onda ih je pokupio drugi bus, ne znam tacno koji, koji je dizao temperaturu i on ih je u kotoru ostavio, a tamo ih je pokupila stara dobra setra, koja je bez problem dovezla ucenike do skole ;)
miga_pg_91
Član

Pridružio se: Sub Maj 14, 2011 4:04 pm

Postod garavi94 » Pet Okt 07, 2011 7:39 pm

miga_pg_91 je napisao:U pitanju je bio Berkof.. Prvo je crkao alternator, a kasnije i jos po nesto.. Onda ih je pokupio drugi bus, ne znam tacno koji, koji je dizao temperaturu i on ih je u kotoru ostavio, a tamo ih je pokupila stara dobra setra, koja je bez problem dovezla ucenike do skole ;)

hvala miga na infornmaciji ..
garavi94
Član

Postod BMW » Sre Okt 12, 2011 1:37 pm

Ovo sto se desilo sa djacima koji su krenuli na ekskurziju je bruka, zbog toga sto u CG ima dosta privatnih prevoznika koji imaju dobar vozni park kao sto je Dalmamont, Mijovic, VIP, Montenegro Express, Blue Line, Vujovic prevoz Danilovgrad, GSB, tako da je alternativa za stare Autobokine, autobuse mogla biti pronadjena. :wink:

Problem je i ponasanje vozaca autobusa koji su ovu decu vozili o cemu cu postaviti post u temi Olimpia Express! :oops:

Sto se Autoboke tice vozac Krsto zasluzuje sve pohvale koji je sa kolegom vozio 22 h od prvog prenocista u Lido di Jesolo pa do Ljoret del Mara i taman kad je stigao javljeno je za kvar na Autobokinom autobusu kod Kana tako da je odmah seo onako umoran i nenaspavan sa vlasnikom My Travela u putnicko vozilo, poneo iz svog autobusa rezervni alternator koji je tamo ugradio da bi osposobio autobus da ekskurziju doveze do Podgorice a onda se ponovo vratio u Ljoret. Inace to nije bilo dovoljno jer da bi autobus mogao da dodje do Podgorice morao se angazovati servis iz Francuske koji je doneo pojacanje 2 akumulatora da bi preko kablova upalili autobus, tu uslugu im je naplatio 150 eura.
BMW
Član

Pridružio se: Pet Jun 10, 2011 11:57 am

Postod miga_pg_91 » Sre Okt 12, 2011 6:01 pm

BMW je napisao:Ovo sto se desilo sa djacima koji su krenuli na ekskurziju je bruka, zbog toga sto u CG ima dosta privatnih prevoznika koji imaju dobar vozni park kao sto je Dalmamont, Mijovic, VIP, Montenegro Express, Blue Line, Vujovic prevoz Danilovgrad, GSB, tako da je alternativa za stare Autobokine, autobuse mogla biti pronadjena. :wink:

Problem je i ponasanje vozaca autobusa koji su ovu decu vozili o cemu cu postaviti post u temi Olimpia Express! :oops:

Sto se Autoboke tice vozac Krsto zasluzuje sve pohvale koji je sa kolegom vozio 22 h od prvog prenocista u Lido di Jesolo pa do Ljoret del Mara i taman kad je stigao javljeno je za kvar na Autobokinom autobusu kod Kana tako da je odmah seo onako umoran i nenaspavan sa vlasnikom My Travela u putnicko vozilo, poneo iz svog autobusa rezervni alternator koji je tamo ugradio da bi osposobio autobus da ekskurziju doveze do Podgorice a onda se ponovo vratio u Ljoret. Inace to nije bilo dovoljno jer da bi autobus mogao da dodje do Podgorice morao se angazovati servis iz Francuske koji je doneo pojacanje 2 akumulatora da bi preko kablova upalili autobus, tu uslugu im je naplatio 150 eura.

Pa i bilo je 5 gsb, jedan nov deker iz Centrotransa i jedan Bozur i Autobokin bus.. I eto, sva ta zajebancija zbog toga busa, ali eto
miga_pg_91
Član

Postod garavi94 » Sre Okt 12, 2011 6:30 pm

BMW je napisao:Ovo sto se desilo sa djacima koji su krenuli na ekskurziju je bruka, zbog toga sto u CG ima dosta privatnih prevoznika koji imaju dobar vozni park kao sto je Dalmamont, Mijovic, VIP, Montenegro Express, Blue Line, Vujovic prevoz Danilovgrad, GSB, tako da je alternativa za stare Autobokine, autobuse mogla biti pronadjena. :wink:

hvala na detaljnim informacijama i iskrenoj pohvali za prevoznika Vujovic VR iz Danilovgrada :D
garavi94
Član

Postod milan.nk » Sre Okt 12, 2011 8:57 pm

Budimo iskreni, Autoboku ne bi uzeo niko pri zdravoj pameti... A uostalom, dobro kaze kolega BMW, pored toliko solidnih autobusa oni uzimaju Autoboku, koja jedva da CG moze da opsluzuje sa njihovim kantama, lise pojedinih Berkhofa... :?
milan.nk

Postod miga_pg_91 » Sre Okt 12, 2011 9:13 pm

milan.nk je napisao:Budimo iskreni, Autoboku ne bi uzeo niko pri zdravoj pameti... A uostalom, dobro kaze kolega BMW, pored toliko solidnih autobusa oni uzimaju Autoboku, koja jedva da CG moze da opsluzuje sa njihovim kantama, lise pojedinih Berkhofa... :?

Pa i uzet je samo berkof, na oko normalan autobus.. Al eto, desilo se sta se desilo..
miga_pg_91
Član

Postod milan.nk » Sre Okt 12, 2011 9:27 pm

miga_pg_91 je napisao:
milan.nk je napisao:Budimo iskreni, Autoboku ne bi uzeo niko pri zdravoj pameti... A uostalom, dobro kaze kolega BMW, pored toliko solidnih autobusa oni uzimaju Autoboku, koja jedva da CG moze da opsluzuje sa njihovim kantama, lise pojedinih Berkhofa... :?

Pa i uzet je samo berkof, na oko normalan autobus.. Al eto, desilo se sta se desilo..

Uzas. A znajuci Bata Todorovica kao ozbiljnog organizatora, steta je sto mu ovakve stvari bezveze kvare ugled...
milan.nk

Postod miga_pg_91 » Sre Okt 12, 2011 9:36 pm

Da Milane, ali eto, desava se.. Nije kriv niko iz My Travela, kriva je drzava koja ne dozvoljava da se uzimaju autobusi iz drugih drzava.. My Travel je pored Olimpije, svake godine uzimao Banbusove buseve, i ovo je ovako ispalo u zadnji tren.. mada su svi busevi bili odlicni, ali desilo se, crkao je AutoBokin i eto..
miga_pg_91
Član

Postod milan.nk » Sre Okt 12, 2011 9:49 pm

miga_pg_91 je napisao:Da Milane, ali eto, desava se.. Nije kriv niko iz My Travela, kriva je drzava koja ne dozvoljava da se uzimaju autobusi iz drugih drzava.. My Travel je pored Olimpije, svake godine uzimao Banbusove buseve, i ovo je ovako ispalo u zadnji tren.. mada su svi busevi bili odlicni, ali desilo se, crkao je AutoBokin i eto..

Pa to ti kazem, za My travel, samo rijeci hvale, ali drzava je zeeeeestoooko zeznula stvar...
milan.nk

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Crne Gore