Velemajstor je napisao:Znači ti si samo slušao teoriju ali si daleko od prakse. Moraš preći sa reči na dela,jer jedno je teorija a drugo praksa.
Čuj kolega,budi ti bez brige za moju praksu...prošao sam ja malo više nego što misliš.
Ti si mi rekao da ne znam značenje perverznog, ja sam ti preneo ono što su meni rekli... čisto da ne bude da nikada nisam čuo ništa o tome.Moja teorija je nalik na tvoju,ali ovde smo ipak u javnosti i mislim da nam ne treba toliko slobode da pišemo kad je ko uvalio svoj "kardan"...
Slažem se sa tobom da po teoriji psihologa bukvalno sve spada u perverzno,ali opet to je neko njihovo, drugačije mišljenje...
Velemajstor je napisao:Ovako kako govoriš ja sam se zapitao da ne mrziš ti možda ženski svet.
Daleko bilo...šta bi ja u ovom svakodnevnom haosu da mi nije žena.
Bogu hvala svaki dan se nađe po neka koja mi ulepša dan.

Uostalom da nije tako svakako da ne bih otvorio ovu temu još pre 3 godine...
Velemajstor je napisao:Niko se nije žalio osim tebe na slike... Ja sam video i druge slike na ovom forumu i one su slične mojim slikama,zar ti one nisu perverzija?
Nisam se ja žalio, već izneo svoje mišljenje i dobronameran savet da se vratimo na temu od koje smo odlutali.
Što se mene tiče postavljaj ti koliko god hoćeš slika,utoliko bolje...jer sigurno ima šta god lepo za oči da se vidi...Ali poenta priče nije u tome.
Ima puno drugih mesta gde možemo slobodnije o tome da razgovaramo,ovde izbacujemo uglavnom neke zanimljivosti čisto da bi dušu odmorili od svih muka koje imamo svaki dan.