Logo

Niš-ekspres, Niš (1)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Sashco » Uto Feb 26, 2008 6:21 pm

Evo jos jednog primerka, najpre spolja, a onda i unutra, cisto da se vide sedista i tapacirung.
Image Image
Poslednji put menjao Sashco dana Pet Jul 18, 2008 5:00 pm, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Sponzor

Postod ferdinand » Uto Feb 26, 2008 11:00 pm

Nibus-ja je napisao:
ferdinand je napisao:ovo je sve sto imam da kazem o turistickim nibusima

Image :cry:

Ma ovo nije turisticki bus a ako i jeste daj sliku celog busa,garazni broj,...

sorishka velika, nisam osetio potrebu da slikam nibus spolja, ali enterijer sam morao. bus jeste turisticki, ja sam ga cekao u beogradu, dolazio je iz prokuplja i isao za novi sad.
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 4:26 pm

Postod s215hdh » Sre Feb 27, 2008 12:21 pm

Sashco je napisao:
ferdinand je napisao:ovo je sve sto imam da kazem o turistickim nibusima :cry:

Mislim, nemas bas mnogo toga da kazes, to sto si uslikao govori pre svega o kulturi putnika koji se voze a ne o turistickim Nibusima. U vezi onoga sto je Negas napomenuo, to je radjeno samo kod jednog dela jedne generacije Nibusa koji su radjeni cini mi se 2003 godine (tada sam ih prvi put video). Evo sada cu da postavim i enterijer nekih turistickih Nibusa cisto da se vidi da nije bas tako kako Ferdinand predstavlja.

Koja bre kulutura putnika... Izandjalo jer je lose i krs... Gde si video stuf od prozora prefarbati emajl lakom ili cim vec, to ce se ishabati sedela tu Kraljica Engleske ili fudbalski navijac. Bre Nibus je jedva dobio sertifikate da putuju van zemlje. Ja sam malo putovao sa njima, a to sto sam putovao mi je samo dalo podstrek da ih izbegavam u sirokom luku, jer su autobusi samo za one koji stvarno svoju kicmu mrze, ono trese, lupa, udara, sacuvaj ti Boze voziti su u onome. Ja se divim onim ljudima kako mogu da do Bregenza putuju sa njim, ali u nedostatku boljeg.. A em sto su prljavi autobusi i nekulturni vozaci....

A ako nije tako, sta to znaci da covek izmislja? Mmislim sta to znaci, pristedece tamo gde se moze? Pa nek se odluce jer prave bus ili taljige...
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod Sashco » Sre Feb 27, 2008 2:57 pm

s215hdh je napisao:Koja bre kulutura putnika... Izandjalo jer je lose i krs...

A ako nije tako, sta to znaci da covek izmislja?

U vezi ova dva navoda:
I Pretpostavljam da si primetio ono VANJA, ne mislis valjda da i to rade u Nibusu?
II Koliko se secam, a moze da se pogleda nekoliko postova iznad, Ferdinand je napisao o "turistickim Nibusima" sto znaci da na osnovu onoga sto je prikazao iznosi misljenje o vecem broju vozila - dakle mnozina. Nisam nikome rekao da izmislja, vec da ne mozes suditi o svim vozilima na osnovu jednog. Zato sam i stavio sve one slike.
Evo da se vidi sta citiram.

ferdinand je napisao:ovo je sve sto imam da kazem o turistickim nibusima :cry:

A trece se namece samo od sebe, da li je jedva dobio dozvolu za inostranstvo ili ne, to ne znam, ali je bio PRVI domaci proizvodjac sa dozvolom TEMPO 100 za inostranstvo.
Poslednji put menjao Sashco dana Čet Feb 28, 2008 7:06 pm, izmenjena samo jedanput
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod ferdinand » Sre Feb 27, 2008 5:02 pm

Nibus-ja je napisao:Nije bitno da li je jedva dobio ili ne.Najvaznije je da su dobili pa to sad s215hd tebi bilo krivo ili ne? :shock:

slazem se sa time da vozacu setre treba da bude krivo sto je nibus dobio sertifikat tempo 100 :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Postod rasha01 » Čet Feb 28, 2008 1:56 pm

Dobio on sertifikat ili ne o kvalitetu proizvoda, u ovom slucaju autobusa, govori broj kupaca....
Koji prevoznik sem NIS EKSPRESA ima NIBUSE u voznom parku?
Moze li stati na prse jedne ruke? :lol: :lol:
rasha01
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 4:20 pm

Postod Sloba » Čet Feb 28, 2008 2:16 pm

Pa ima još Bečejprevoz ali samo dva komada.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod rasha01 » Čet Feb 28, 2008 2:55 pm

Eto tako druze Kosticu...
Time smo na celu ovu pricu o "kvalitetu" NIBUS-a stavili tacku. Taljige ostaju taljige ma kakav one sertifikat dobile. :lol:
Mislim da bi sad bilo pametno vratiti se na temu PREVOZNICI.
rasha01
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 4:20 pm

Postod s215hdh » Čet Feb 28, 2008 3:00 pm

Da si bolje hteo reci nisi mogao :)
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod djole » Čet Feb 28, 2008 3:10 pm

Ja bas cenim Nis ekspres zbog svega sto rade.Pocevsi od proizvodnje i reparacije autobusa,prelepe boje kojom farbaju autobuse,ćiriličnog natpisa......Nibus turisticki autobusi su po meni bas odmereni po pitanju dizajna.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod ferdinand » Čet Feb 28, 2008 5:04 pm

..da i prednja maska ima smajli :D
Korisnikov avatar
ferdinand
Član

Postod Sashco » Pet Feb 29, 2008 6:21 pm

Sloba je napisao:Pa ima još Bečejprevoz ali samo dva komada.

Ima ih i ATP Pancevo...
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Postod Nibus-ja » Pet Feb 29, 2008 10:41 pm

Ljudi da ne raspravljamo dalje da ne ispunjavaju sve uslove za TEMPO 100 ne bi ga dobili,znaci kvalitet postoji,tu je i gotovo :shock:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Milanche » Sub Mar 01, 2008 2:50 pm

Evo i mene, vrati se iz Niša, bio malo da odmorim glavu od svega pa sa mojim ponovnim dolaskom evo i slika!

Ikarbus zglob (IK 160) na liniji 1, ima vrlo zanimljiva sedišta.U prednjem delu su tapacirana (ova na slici), a u prikolici su drvena. Ovakvi autobusi su retko u gradskom saobraćaju pre nekoliko godina ovi Ikarbusi su saobraćali na relaciji Niš-Prokuplje i sl.
Image

Niskopodni Nibus kojeg sam jurio kao manijak i jedva uspeo da ga "kako-tako" uslikam.
Na gradskoj liniji 13, u centru grada Niša
Image

Image

Nibus, takodje na liniji 1
Image

Image
Milanche
Član

Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 2:54 am

Postod Milanche » Sub Mar 01, 2008 8:36 pm

Milanche
Član