ako gledamo po autobusima, nije problem u privatizaciji već u lošoj specifikaciji DJP-a, tojest u nedovoljno određenim uslovima za puštanje vozila u saobraćaj
Pazi Sale, sefovi i direktori u Veolia LUV su ljudi koji su na tim polozajima bili u firmi Braca Sarac i kada je firma kupljena, napravljen je dogovor da oni ostanu na svojim mestima. Ako Veolija privatizuje bilo koji pogon gsp-a, vrlo je verovatno da ce preuzeti i neke od privatnih firmi. Veruj mi, svaki gazda ce za dobru lovu prodati svoj udeo u poslu, a za Veoliju to nece biti neki preteran problem.
Da,razmišljao sam o tome,ukoliko Veolija bude kupovala Pogone GSP-a da li će ostati Privatni prevoznici jer će im tada ostali biti konkurencija,da li će biti moguće neka vrsta integrisanja ili otkup firmi,da li postoji mogućnost otkupa Laste-gradski saobraćaj jer Veolija ima veliki potencijal kao i finansijska sredstva.
Mislim da je kolega pavle1502 mislio da je taj auto video na liniji 105 ili 106. U svakom slučaju polazak 6/105 nepostoji ni u šihti ni van nje, jer na liniji 105 radi najviše 5 vozila
Ne bih bas voleo da se GSP-a dokopa Veolia ili neko drugi da kupi pogon,zbog toga sto bi se verovatno smanjile plate zaposlenima.
Nadam se da ce preduzece opstati izaci iz ovog ludila,vratiti svoju staru slavu,i da ce konacno da se normalizuje stanje samog voznog parka
Cuo sam pricu da se planira ukidanje benificiranog radnog staza vozacima u GSP-u,ne znam jel to moguce i tacno,nadam se da gresim.
-Sigurno će se i to desiti jednog dana jer nas u Budućnosti ne može čekati ništa lepo,lep život se završio 1991 godine,predstoji samo rad i patnja.
Predpostavimo da će GSP tada imati jedan broj Pogrebnih kola u voznim parkovima da posluže u intervenciji kada vozači budu počeli da umiru za volanima.