Linija 89 gb 1121
danilo je napisao:Šta je sa vozilom sa GB 1353, zašto je već neko vreme van saobraćaja...?

danilo je napisao:Auto sa GB 1285 koliko sam mogao da primetim ipak nije postao redovan na 28/17...
danilo je napisao:jer sam ga dosta puta u poslednje vreme viđao na liniji 72, kao zamena za nekog redovnjaka.
blokovi je napisao:...onaj gb484 je avion za njega iako je "mladji" 2 ili 3 godine

Sve je tu ok, mene zanima koji je razlog da ga zaduže na jednosmenca?Stefan Bgd je napisao:Grešiš Danilo,gar.broj 1285 ipak jeste redovan na 28/17...vozi ga Igor.danilo je napisao:Auto sa GB 1285 koliko sam mogao da primetim ipak nije postao redovan na 28/17...![]()
MILE je napisao:Sve je tu ok, mene zanima koji je razlog da ga zaduže na jednosmenca?Stefan Bgd je napisao:Grešiš Danilo,gar.broj 1285 ipak jeste redovan na 28/17...vozi ga Igor.danilo je napisao:Auto sa GB 1285 koliko sam mogao da primetim ipak nije postao redovan na 28/17...![]()
Nikola_4217 je napisao:Da nije taj Igor slucajno iz Banovaca?Poznajem jednog Igora iz Banovaca u pogonu Novi Beograd.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju