Logo

GSP Beograd

Diskusije

Postod Ikaca201 » Pon Okt 24, 2011 2:34 pm

Ma to sad sledi mucenje vozaca,nije dosta sto voze (u vecini slucajeva) raspade od vozila po ovim uzasnim ulicama grada tj.po stalnim rupama i neravninama,pa sad jos i povecavaju smenu,sacuvaj Boze.
Sale nada umire poslednja,mada ne znam vise ni ja sta da ocekujem..
Ikaca201

Sponzor

Postod avramovicsasa » Pon Okt 24, 2011 10:45 pm

-Ako bi povećali smenu na 9 sati rada onda bi morao da se menja i zakon
tako da najviše do sada smene koje su isplanirane su 8 sati.

-A što se nade tiče ona je na Aparatima za održavanje života .
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod danilo » Pon Okt 24, 2011 10:56 pm

Danas je u emisiji "Beogradske Hronike" bilo reči o tome na koji način bi trebala da se izvrši preraspodela, odnosno prekvalifikacija: kontrolora voznih isprava, otpravnika i dispečera.

Naime treba da bude osnova zasebno preduzeće koje će se baviti kontrolom voznih isprava putnika. To preduzeće bi trebalo da zaposli 250 kontrolora. Po rečima čoveka iz sidikata "Sloga" (GSP-a "Beograd"), svi kontrolori bi trebalo da u tom preduzeću imaju iste plate, radno vreme i godišnji odmor, kao i u GSP-u "Beograd".

Što se dispečera i otpravnika tiče deo bi trebalo da bude raspoređen u dispečerski centar, deo za vozače autobusa, a deo (mlađih dispečera) za vozače tramvaja.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod avramovicsasa » Pon Okt 24, 2011 11:21 pm

-Prilikom ukidanja određenih radnih mesta suvišnim radnicima biće ponuđeno da pređu na druga radna mesta.
-Kontrola putnika će biti privatna firma tako da sadašnji kontrolori se baš ne slažu da samovoljno pređu osim ako ne budu bili primorani ili ucenjeni otkazom.
-Malo je interesantna priča o prekvalifikaciji Otpravnika u vozače,ljudi koji su godinama držali olovke da li su sposobni ili imaju smisla da voze i prođu rigorozne kontrole na kojima padaju čak i vozači sa iskustvom.

-Raspored u Centar verovatno se misli na ovaj novi Centar a šta će biti sa Dispečerima i raznim Referentima ostaje da se vidi.
-Te izjave po štampi i TV-u nisu tako jednostavne,mnogim ljudima u ovoj priči se dovodi u pitanje sama Egzistencija.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod SGB » Čet Okt 27, 2011 5:56 pm

Izvinjavam se ako sam promasio temu, da li neko zna je li GSP i ove godine produzio vazenje studentskih povlastica do 30.11.? Znam da su svake godine izlazili studentima u susret i produzavali za mesec dana, jer su na fakultetima uzasne guzve u administrativnim sluzbama u ovom periodu zbog upisa i drugih formalnosti, pa je dobijanje uverenja o studiranju skoro ravno vadjenju licne karte.
Hvala!
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod miliraki » Pet Okt 28, 2011 6:24 pm

Da li neko zna kako na sajtu gsp-a da proverimo da li imamo neku kaznu???
miliraki
Član

Pridružio se: Ned Jan 23, 2011 2:43 am

Postod filip » Ned Nov 27, 2011 1:46 pm

Pitanje:

Onaj novi sajt GSP-a sa onom novom mapom, je bio aktivan, a sad je u ''izradi''. Tamo kad klikneš na to, traži ti lozinku i korisničko ime?
Kako može da se uđe na taj sajt?
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod gishko » Uto Dec 06, 2011 12:11 am

miliraki je napisao:Da li neko zna kako na sajtu gsp-a da proverimo da li imamo neku kaznu???

http://www.gsp.co.rs/jmbg.html
Унеси само ЈМБГ и приказаће ти колико казни имаш, ако их имаш :)
gishko
Član

Pridružio se: Uto Sep 13, 2011 11:19 pm

Postod Momcilo (putnik) » Uto Dec 06, 2011 12:13 am

Poslednji put menjao Momcilo (putnik) dana Uto Dec 06, 2011 12:58 pm, izmenjena samo jedanput
Momcilo (putnik)
Član

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:15 pm

Postod danilo » Uto Dec 06, 2011 12:25 pm

filip je napisao:Pitanje:

Onaj novi sajt GSP-a sa onom novom mapom, je bio aktivan, a sad je u ''izradi''. Tamo kad klikneš na to, traži ti lozinku i korisničko ime?
Kako može da se uđe na taj sajt?

Ja sam ulazio na taj noi sajt, ali mi nije tražio ni korisničko ime, a ni lozinku.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod negas » Čet Dec 08, 2011 5:02 am

Onaj zuti MAZ sto je u Vulovicu u Kragujevcu, namenjen je GSP-u i jos 10 bi trebalo, tj 9. Rece mi drug koji radi tamo! Nisam pratio temu pa moyda je onaj prvi vec stigo u BG moyda ga ima na forumu, mada ne verujem da je uradjen :!:

Stavih ovde, ne ynam gde drugde!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nibus-ja » Čet Dec 08, 2011 6:18 am

negas je napisao:Onaj zuti MAZ sto je u Vulovicu u Kragujevcu, namenjen je GSP-u i jos 10 bi trebalo, tj 9. Rece mi drug koji radi tamo! Nisam pratio temu pa moyda je onaj prvi vec stigo u BG moyda ga ima na forumu, mada ne verujem da je uradjen :!:

Stavih ovde, ne ynam gde drugde!

Ја сам чуо да су најавили 10 икарбуса са погоном на гас и зглобне аутобусе-хармонике, а у следећој години ГСП наручило 150 нових земунаца
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod MILE » Čet Dec 08, 2011 10:36 am

Naručili su 150 zglobnih i 70 solo od Ikarbusa i 10 Maz-ova CNG.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod danilo » Čet Dec 08, 2011 6:48 pm

Da, i ovih 10 komada na CNG treba da stignu do nove godine, a 25 IK-218N do kraja februara sledeće godine.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod negas » Čet Dec 08, 2011 8:16 pm

danilo je napisao:Da, i ovih 10 komada na CNG treba da stignu do nove godine, a 25 IK-218N do kraja februara sledeće godine.

Al kaze mi drug da mnogo kasne oko tih MAZova i tesko ce da ode to u roku...
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije