aha, znači ti si banovan zbog slika koje si hteo da šalješ preko pp-a

znači nisi banovan zbog onih ostalih slika koje su naknadno uklonjene sa foruma i proglašene neprikladnim
ako očekuješ da te mlađi poštuju kao starijeg, onda se tako i ponašaj, nemoj da ti osnovni argument bude krštenica i D kategorija, a izraz dana "balavac" ili "dečkić", "gušter", da ne nabrajam dalje, jer ni tebe niko ovde nije oslovio sa "matori"
ako sam ti nešto zamerio, zamerio sam ti jedino zbog slika, i to ne na ličnoj osnovi već zbog ugleda foruma. isto tako bih zamerio i bilo kome drugom.
što se tiče gramatike, ok, to je ovde irelevantno, a što se tiče rečnika, više zvučiš kao kočijaš nego kao vozač u jednoj ozbiljnoj firmi.
možda si za volanom neko i nešto, ovde na forumu si, kao i svi mi ostali, ravnopravan član koji bi trebalo da se pridržava određnih pravila koja su utvrđena odavno. ovde smo zbog druženja i autobusa, stručna sprema, godine i radna knjižica su nam nebitni.
što se tiče seksualnog života o kome si pričao, moj ti je topao savet da batališ slike na kompu i da odeš među ljude (devojke), veruj mi, kod mene a i kod mnogih je upalilo.