Ikarbus Ik-206 sa g.b 5117 i P0120,saobracao na liniji 18.U pocetku svoje karijere u gradskom saobracaju je bio redovan na liniji 16.
Inace jedan lep autobus,izgleda da je postao rezervno vozilo,vidjao sam ga na par dana i na 95-ci.
Slika prednjeg kraja.
Slika zadnjeg kraja ove grdosije..
U Glavnoj ulici u Zemunu naidjoh na Ik-206 g.b 5387 i P0118 (inace ga ja zovem Smederevac,zbog toga sto dolazi iz Smedereva.

),saobraca redovno na liniji 83,lep autobus.Primetio sam da je malo udaren u prednji levi deo,ispod vozacevog prozora,vidi se zura ograbotina,i ulubljenje lima.
Takodje mu je neki pametnjakovic verovatno cuknuo zadnji levi bocno svetlo,gde je slomio samu zutu plastiku,ali jos je u funkciji sama sijalica.
Danas sam sreo vozilo sa g.b 5844 P0152 na liniji 17 da je ispraznio sve putnike na stanici,kod Opstine Novi Beograd.Stajao je par minuta na samoj stanici,okrenuo se na kruznom toku,sacekao malo i sa druge strane,i uputio se nazad u Bulevar Zorana Djindjica,verovatno ka auto-putu.Predpostavljam da je vozilo zadesio neki kvar,pa ga je vozac iskljucio za garazu.
Nisam uspeo da slikam,posto sam bio udaljen za jednu stanicu odatle do Opstine.
Poslednji put menjao Ikaca201 dana Uto Nov 08, 2011 11:39 pm, izmenjena samo jedanput