od danilo » Sre Nov 09, 2011 6:16 pm
Ovde još dve kontrole:
Idemo po redu. Sinoć (u toku III smene) me je "u lokalu", po naselju, vozio novobeogradski IK-202 sa GB 1214, koji je radio kao zamena za redovan auto sa ovog polaska, auto sa GB 503, na 1/82.
Prvo da kažem da je spolja karoserijski dosta propao, zaista mu je uplata u dosta lošem stanju, jer je na dosta mesta oštećena, isčukana i izgrebana.
Što se utisaka iz vožnje tiče tu je stanje mnogo bolje. Vuče dosta dobro, vozio sam se njime samo po ravnom terenu i tu ide ko munja. Veoma je startan, manuelac je i šalta se bez ikakvih poteškoća, koliko sam mogao da primetim, veoma lako. Koči dobro, radi nožna komanda retardera. Takođe radi grejanje u vozilu, dosta slabo, kako u vozačevom prostoru tako i u putničkom salonu.
Ovako je sa instrumentima:
Nema tahograf (preko rupe je pop nitnama stavljena metalna pločica). Pokazivač za nivo goriva u rezervoaru nije ispravan (kazaljka pala na početak skale), a voltaža je na oko 26 - 27 V. Pritisak motornog ulja na leru je bio na oko 2 bara, a temperatura vode u motoru je bila na oko 75 stepeni C. Pritisak vazduha za kočenje, prilično konstantan, na oko 8 bara.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zatim, jutros (u toku I smene) me je na 12/75 od Bežanijske Kose do terminusa Zeleni Venac vozio IK-202 sa GB 1270, koji je menjao redovno vozilo sa 12/75, auto sa GB 1133. Inače me je sada ovaj auto po prvi put vozio nakon sređivanja šasije (varenja iste).
Ovaj auto je karoserijski u odličnom stanju, u skorije vreme mu je komplet prefarbana karoserija, a ovako je prava prikolica i ne zanosi.
Ovako u vožnji solidan, pa otprilike, kao i gore pomenuti, auto sa GB 1214. Vuče solidno, uz Brankovu ulicu ide dosta dobro, iako je bio u potpunosti pun putnika. Šalta se, koliko sam mogao da primetim, odlično, ne lupa i ne krči kada se prešaltava. Koči ok, ispravna je nožna komanda retardera.
Od isntrumenata nema tahograf, postavljena je "piksla", u rupu gde inače stoji tahograf.
Pokazivač za nivo goriva u rezervoaru nije ispravan (kazaljka je konstantno na nuli), a voltaža je na oko 27 V. Pritisak motornog ulja je bio na oko 2 - 2,5 bara na leru. Temoeraturu je u toku cele vožnje držao na oko 82 - 85 stepeni C. Pritisak vazduha za kočenje je i na prednjem i na zadnjem kočionom kolu na oko 7,5 do celih 8 bara.
Mirko GSP