Logo

Vicevi

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Postod Ikaca201 » Pon Nov 07, 2011 7:40 pm

Svaka cast ljudi na vicevima,slatko sam se nasmejao citajuci.
Evo i od mene jedan koji sam cuo danas od kolege na fakultetu.

Nailazi kamiondzija na parking,srece jednu prostitutku,i pita je:
Kamiondzija:"Sta radis za 50 eura"?
Ona:"Radim sve,sta treba"?
Kamiondzija:"Aj upadaj odmah,idemo da istovarimo kamion" :mrgreen: :mrgreen:
Ikaca201

Sponzor

Postod blokovi » Pon Nov 07, 2011 7:59 pm

Zemunski cenovnik

Standardne usluge:
Pretnja osobi pismom: .........................................................................1.000 din
Pretnja osobi preko zaštićene telefonske linije: .......................................1.500 din
Pretnja osobi-dva ćelava bildera u crnom BMW-u: .................................10.000 din
Pretnja osobi - četiri naoružana ćelava bildera u crnom mercedesu: .......15.000 din
Prebijanje osobe - 2 gorile: ............................................................ ....15.000 din
Prebijanje osobe - 2 gorile sa bolnim hladnim oružjem: .........................20.000 din
Prebijanje osobe - 4 gorile u punoj bojnoj opremi (nunčake, bezbol palica, teleskopska palica, etc.): ....................................................................50.000 din

Likvidacija 1 osobe - snajper + cleaner: ..............................................250.000 din
Likvidacija 1 osobe - killer+team+izgleda kao nesreća, samoubistvo: ....450.000 din
Masovna likvidacija do 5 osoba - team (u zavisnosti od situacije): ......1.000.000 din
Masakr od 5 do 50 osoba: snajperi + team: ...................................10.000.000 din
Miniranje automobila:
- bez osobe u automobilu: .................................................. ......400.000 din
- sa osobom u automobilu: .................................................. ......450.000 din
- sa više osoba u automobilu: .................................................. ..800.000 din
Odstranjivanje leša: .................................................. 400.000 din

Dugoročno duševno oboljenje (paranoja etc. min. 2 godine tretmana) - preteća pisma, telefonski pozivi, nesreće, posete nepoznatih osoba etc: .....3.000.000 din

Mučenje 1 osobe:
- moderno: .................................................. ..........250.000 din
- u srednjevekovnom stilu: ............................................450.00 0 din
- 8-časovno predavanje o temi po izboru: ............................1.300.000 din
- po želji: min. .................................................. ....500.000 din
Samo ovo procitajte :D :lol: :lol: :D
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod Miodrag » Pon Nov 07, 2011 8:37 pm

Šta je višak vrednosti?
-Kada je neka ženska mnogo lepa i mnogo pametna. :mrgreen:
Miodrag
Član

Pridružio se: Ned Apr 03, 2011 10:26 am

Postod mikivs » Uto Nov 08, 2011 11:16 am

Bog rece magarcu:
Ti ces se zvati magarac. Ti ces rintaciti po celi dan i zvace te glupim. Ziveces 20 godina. Magarac odgovori: Uh, to ne zvuci kao dobar zivot. Mogu li
ja da zivim 5 godina? I Bog pristane.
Onda je Bog stvorio psa. Bog rece psu: Ti ces se zvati pas, ziveces kao potcinjena zivotinja, ziveces od ostataka sa stola i cuvaces kucu. Ziveces 35 godina.
Pas odgovori: Mogu li ja onda da zi...vim 15 godina? I Bog pristane.
Onda je Bog stvorio papagaja. Bog rece papagaju:
Ti ces se zvati papagaj. Sedeces u uglu dnevnog boravka, ponavljaces sve sto ljudi kazu, i iritiraces svakoga. Ziveces 75 godina. Papagaj odgovori: A kako
bi bilo da ja zivim samo 50 godina? I Bog pristane.
I onda je Bog stvorio muskarca⦠Bog rece muskarcu: Ti ces biti ljudsko bice, muskarac, i ziveces odlican zivot. Ti ces biti ***CENZURISANO*** i pametan, i vladaces
i odlucivati na ovom svetu. Ziveces 20 godina. Muskarac odgovori: To zvuci kao jako dobar zivot, al zar ne bi mogao ziveti malo duze? (ovde je muskarac
po prvi put iskoristio svoju inteligenciju.) Mogu li dobiti onih 15 godina sto magarac nije hteo, onih 20 sto ih je pas odbio i onih 25 sto papagaj nije
zeleo? I Bog pristane. Zato muskarac zivi odlican zivot dok ne napuni 20 godina. Onda se ozeni. Sledecih 15 godina rintaci po celi dan i zovu ga glupim.
Onda dobije decu, zivi od ostataka sa stola i cuva kucu sledecih 20 godina. Zadnjih 25 godina sedi u uglu dnevnog boravka, ponavlja sve sto drugi kazu
i iritira svakog!!!
Korisnikov avatar
mikivs
Član

Pridružio se: Pon Sep 05, 2011 10:33 pm

Postod sale019 » Čet Nov 10, 2011 1:11 am

Putnik na zadnjem sedistu taxija je bio prvi put u gradu i svidela mu se neka crkva pa potapša vozača po ramenu kako bi ga o tome nešto i priupitao! Vozač zaurla, izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus, uspaničen vrišti i dalje, popne auto na pločnik, jedva izbegne pešake i zaustavi auto tek centimetar ispred izloga!
Na to će putnik: - " Molim Vas, oprostite, nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti. U vašem gradu vas verovatno često pljačkaju!"
Vozač: - "Ma idi u pi*ku materinu. Danas mi je prvi dan kao taxista. Zadnjih 20 godina vozio sam mrtvačka kola!!!
sale019
Član

Pridružio se: Uto Nov 01, 2011 12:18 pm

Postod Mickey » Čet Nov 10, 2011 12:01 pm

dobar dobar!!!! :lol:
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod oskar2215 » Čet Nov 10, 2011 12:57 pm

Stopira Piroćanac sa troje dece. Naiđe neki biznismen sa ogromnim džipom i sažali se. Kada je Piroćanac počeo da priča, ovaj mu reče:
-Slušaj, ja vas Piroćance ne volim baš mnogo, nervira me kakvi ste i kako pričate, ali sam te povezao zbog dece. Ako do Beograda ne kažeš ni jednu reč daću ti 100 evra, a ako progovoriš ti meni 50.
Piroćanac se složi. Krene biznismen da vozi 200 na sat, da uleće u krivine, u makaze... Ali Piroćanac ni da bekne. Kada su konačno stigli u Beograd, kaže mu biznismen:
-Svaka čast evo ti tvojih 100 evra! Ali da mi kažeš kada ti je bilo najteže?
-Kada mi je ispalo ono najmlađe!
Korisnikov avatar
oskar2215
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Okt 30, 2011 10:14 am

Postod Miodrag » Čet Nov 10, 2011 5:13 pm

Zadaci u Zemunskoj gimnaziji:

1) Mali Aca ima 4 grama kokaina. Ako 1/8 proda Zeki za 5€, a 1/4 Goksiju za 10€, kolika je ulična vrednost onoga što mu ostaje?

2) Beli dobija 2000€ za ukradeni BMW, 1000€ za ukradeni Golf 5 i 2500€ za Audi A8. Ako ukrade 1 BMW i 2 Golfa 5, koliko Audija treba da mazne da bi imao ukupno 9000€?

3) Kiza je dobio 6 godina za ubistvo, a od naručioca je dobio 10000€. Ako njegova žena troši 100€ mesečno, koliko para će mu ostati kad izađe iz ćuze?
Dodatno pitanje: Koliko vremena će još morati da leži ako ubije gaduru koja mu je potrošila pare?

4) Šomi je ukrao Ganetov Kawasaki. Dok Šomi beži brzinom od 100 km/h, Gane vadi utoku. Ako mu treba 7 sekundi da izvadi utoku, repetira je i ispali, koliko daleko može da stigne Šomi dok ga ovaj ne obori?

5) Ako je ukupan prosek ocena iz hemije u jednom odeljenju 2,00 i ako Đole zvekne nastavnici 3 šamara, za koliko će se povećati prosek ocena na sledećem času? :D
Miodrag
Član

Pridružio se: Ned Apr 03, 2011 10:26 am

Postod Proka_Ja » Pon Nov 14, 2011 5:16 pm

Pre 40 godina-
> Zaustavi se voz koji vozi druga Tita.
> Izadje drug Tito i pita, sto stade voz?
> Nema vise pruge druze predsednice, stize odgovor.
> Zovite vojsku i omladinu da odmah stave prugu, kaze Tito!

> Pre 20 godina-
> Zaustavi se voz koji vozi Slobodana Milosevica
> Izadje Milosevic i pita, sto stade voz
> Nema vise pruge druze predsednice, stize odgovor
> Vadite ovu sto smo prosli i postavljajte napred, kaze Milosevic!

> Sadasnje vreme-
> Zaustavi se voz koji vozi Borisa Tadica
> Izadje Tadic i pita, sto stade voz?
> Nema vise pruge druze predsednice, stize odgovor.
> Brzo ljuljajte voz da izgleda da se krece, kaze Tadic!
Korisnikov avatar
Proka_Ja
Član

Pridružio se: Sub Sep 10, 2011 2:26 pm

Postod Ikaca201 » Pon Nov 14, 2011 5:42 pm

Dobar ti @sale 019 vic,slatko sam se nasmejao. :D
Ikaca201

Postod Velemajstor » Pon Nov 14, 2011 7:11 pm

Zaustavi policajac-saobraćajac automobil. Policajac zatim kaže vozaču: Gospodine prošli ste kroz crveno na semaforu. Vozač mu odgovara: Vidite sada ću pozvati načelnika policije srediće on to. Zove on ali se niko ne javlja na telefon. Kaže vozač:Ne javlja mi se. Policajac njemu onda kaže: Vidite gospodine,iskoristili ste pomoć prijatelja,pošto publike nema, onda nam ostaje samo pola-pola.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod sale019 » Pon Nov 14, 2011 11:49 pm

jeste da je copy paste, meni je simpatičan

NJEN DNEVNIK:

Večeras mi se muž ponašao čudno. Imali smo u planu da se nadjemo kod novootvorenog restorana i odemo na večeru. Prije toga sam bila u šopingu sa kolegicama pa sam pretpostavila kako je bio uznemiren jer sam malo kasnila, no nije ništa komentirao. Tijekom večere nije rekao niti riječ. Jako sam se uplašila. Kada smo izašli iz restorana i krenuli prema autu povukla sam ga sa strane i upitala što nije u redu. On je odgovorio: "Ništa". Pitala sam ga jesam li ja kriva što je uznemiren no on je odmahnuo glavom i rekao kako nema veze sa mnom i neka se ne brinem. Dok smo se vozili kući rekla sam mu da ga volim a on se samo osmijehnuo i nastavio voziti. Nisam nikako mogla pojasniti što se događa i ne znam zašto nije rekao: "I ja tebe". Kada smo došli kući, bilo me strah više nego ikada! Ignorirao me i ponašao se kao da ne želi imati nikakve veze sa mnom. Samo je šutio i piljio u TV. Činio se da je odsutan s ovoga svijeta i osjećala sam se udaljeno od njega. Uz svu tu tišinu odlučila sam otići na spavanje. Nakon 15 minuta mi se pridružio u krevetu. Za sex nije bio raspoložen. Samo je legao u zaspao. Zaplakala sam. Ne znam što da radim. Čini mi se da je u mislima s nekom drugom. Moj život je propao!

NJEGOV DNEVNIK:

Autobus mi slabo vuče. Ne znam zašto?!!
sale019
Član

Pridružio se: Uto Nov 01, 2011 12:18 pm

Postod mikivs » Uto Nov 15, 2011 12:35 am

Fali samo datum da je bilo isti dan zapis u dnevniku. Strašan vic. :D
Korisnikov avatar
mikivs
Član

Pridružio se: Pon Sep 05, 2011 10:33 pm

Postod MarkoKs » Uto Nov 15, 2011 2:33 am

Sedi devojka u invalidskim kolicima u kaficu, prilazi joj lik kome se svidela da je upozna. Nakon upoznavanja, dogovore se da sutra odu u park.Dok ju je gurao kroz park pricali su kako bi mogli da vode ljubav. Ona mu predlozi
-Ajmo do onog drveta, tu me podigni da se uhvatim za granu, a ti uradi sta treba.
On je poslusa… I kada su zavrsili, on je vrati u kolica i odvede kuci. Kad iz kuce istrcava njena majka i pocinje da grli decka
- Hvala ti sine sto si je vratio kuci!
-Pa naravno da cu je vratiti, svasta.
A na to ce majka
-Ima sine mangupa, ***CENZURISANO*** i ostave , po tri dana visi na drvetu!
hahahahhahahahahha
Korisnikov avatar
MarkoKs
Član

Pridružio se: Sre Feb 09, 2011 4:08 pm

Postod Toma_Sk » Sre Nov 23, 2011 12:49 am

Долази лик у продавницу и каже:
-Даћете ми један кондом.
Одговара продавачица:
-Како сте тако некултурни, има и лепших начина да се то тражи.
Излази лик из продавнице, враћа се поново, скида гаће и каже:
-Молим једно радно одело за господина. :D
Toma_Sk
Član

Pridružio se: Sre Apr 27, 2011 8:02 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica