od Berlingo » Pon Nov 21, 2011 2:03 pm
Ja ne vjerujem u to. Inicijativa postoji na forumu org. Taj 412 je cak bio u Italiji gdje je bila izlozba starih autobusa. No nade ima, na tom forumu je registrirana osoba koja je u toj firmi zaduzena za odnose s medijima. Osobno sam je upoznao i zena je sasvim normalna i u redu. Problem je sta tamo sjedi i hrpa ljudi koji ne sluze nicemu. Mladi inzinjeri, puni sebe, zeljni dokazivanja, ali onda naprave i gluposti. Vozac ponekad da neku sugestiju na vozni red npr. Ti suti, ti si tu da vozis. Obicno takav odgovor bude. Nije im uopce stalo do misljenja putnika, a zive od njih. Mjenjaju vremena polaska i trase linija bez da kontaktiraju mjesni odbor ili zajednicu, kako vec zelite. Jad i bjeda!
Ja zivim na Zametu. Bila je tu dvojka preko 40 god. i okretala se. Sad su je produzili na Srdoce. Zamet i Srdoci imaju zajedno oko 17000 stanovnika. Nedjeljom npr. ovdje prolaze autobusi svakih 20-25 min. Ispod pruge koja ide prema Sloveniji, a to je ustvari granica zivi oko 7000 stanovnika. Oni nedjeljom imaju dvije linije i u sat vremena nekih 6 polazaka. To su jedinica i 1A. Na ovoj drugoj se vozaci cesto voze sami. Ali dolje zivi elita. Na Zametu zive radnici.
Malo sam skrenuo s teme, ali dok je takvo rukovodstvo bojim se da ni jednoj Avtomontazi nema spasa.