MILAN FLOYD je napisao:Onaj kamion sto sam se slikao pored njega je prodat kao i ostali sto su bili u voznom stanju,a mislim da su sada i svi pokupljeni i oni rashodovani,ti rashodovani su bili kao novi a sve ocerupani,a u garazi nema nista sve je prazno izvuceno i na kilo otislo,ostali su mozda jos 30 komada na placu ovo sto sam slikao,ima sanosa,315,415 niski i visoki,zglobni jos jedan gradski nekoliko i jos po neka prikolica i cisterna
Proka_Ja je napisao:Imam informaciju od ujaka culi smo se na Skype i kaze mi da je jedan dan povezao nekog coveka iz jagodine do sela .. i pricaju oni u putu i kad ga je pitao sta radi u Jagodini, kaze evo vratili me na poso pa me izbacili opet

MILAN FLOYD je napisao:ove slike sa placa su od letos,a onaj sanos u garazi beli je jos odavno slika jos dok sam radio. Taj beli nibus kto 234 je bio kompletan vozili ga dok je Eurolin bio uzeo stanicu,pa kad je istekla registracija lezao je u Paracin u garazu eurolina kao i jedan sanos prigradski kto 228 pa su ih posle doslepali ali je i on vec bio pokraden i nekompletan ta dva busa su jedino zarobljena negde u garazi nekoj malo manje rashodovani.

MILAN FLOYD je napisao:da u Jgodini je ovaj beli nibus a ovaj drugi mala 315 kto239 je oteran na remont u Vrnjacku banju u Moravu na karosiranje i nikad se nije ni vratio jos uvek je tamo sav ocerupan.
negas je napisao:MILAN FLOYD je napisao:da u Jgodini je ovaj beli nibus a ovaj drugi mala 315 kto239 je oteran na remont u Vrnjacku banju u Moravu na karosiranje i nikad se nije ni vratio jos uvek je tamo sav ocerupan.
I nasta lici taj nibus...jer je u garazi unutra ili na placu
I jel potego neko pitanje tih buseva, da kazu na oniom protestima i zborovima radnika, ej gde su oni busevi u Banji i Smederevu, bas me zivo interesuje![]()
![]()
Kako to da niko ne snosi odgovornost
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju