MILAN FLOYD je napisao:Neumem da ubacim slike jel hoce neko da mu posaljem na mejl imam slike sanosa koje je kupio lik u Trnavi
Proka_Ja je napisao:To je prvo selo pored Jagodine,inace to je regionalni put Kragujevac-Jagodina
Lazar KV je napisao:Što sa ovog 202 bar sedišta ne poskidaše, ako će u otpad? I odakle uopše u njemu ova plastična sedišta?
negas je napisao:Lazar KV je napisao:Što sa ovog 202 bar sedišta ne poskidaše, ako će u otpad? I odakle uopše u njemu ova plastična sedišta?![]()
![]()
Pa vidis da je remontovan druze, i lim je OK!
Jel ce da idu u koabasice ili ne ?
Lazar KV je napisao:negas je napisao:Lazar KV je napisao:Što sa ovog 202 bar sedišta ne poskidaše, ako će u otpad? I odakle uopše u njemu ova plastična sedišta?![]()
![]()
Vidim, zato i pitam, vidim da je limarija totalno u redu, a i unutra mi izgleda ok. Deluje kao da je skoro rađeno. Nego čisto sam onako pitao, zapitao sam se koje je poreklo ovih sedišta.
Alex je napisao:Lazar KV je napisao:negas je napisao:Lazar KV je napisao:Što sa ovog 202 bar sedišta ne poskidaše, ako će u otpad? I odakle uopše u njemu ova plastična sedišta?![]()
![]()
Vidim, zato i pitam, vidim da je limarija totalno u redu, a i unutra mi izgleda ok. Deluje kao da je skoro rađeno. Nego čisto sam onako pitao, zapitao sam se koje je poreklo ovih sedišta.
202 kao da je remontovan u Makedoniji, u Skoplju ima mnogo ovakvih Sanosa sa istom color semom i istim sedistima.

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju