Mustafa YJM je napisao:PA ne može se on porediti sa Setrom 431 koja je starija generaciju, i u rangu je N 1122....novi Skyliner će biti u rangu 531 DT.
Dokaz koliko si lupio sad je slogan kampanje promocije novog Skylinera: Najveći nemački autobus u Srbiji!
Deset godina nakon izlaska S431DT, nisu smeli da napišu NAJBOLJI, jer se iz aviona vidi da to nije. Nije Setra slučajno skuplja više od 100.000EUR.
Nažalost, Neoplan od je nekadašnjeg giganta postao samo podružnica MANa, a on nema ni blizu znanja ni tehnologije da se primakne Setri. To stariji ljubitelji Neoplana itekako znaju. I Setra je nako što je Mercedes preuzeo izgubila malo na kvalitetu, ali je Neoplan u celoj priči gore prošao. Jedino za šta mogu da im skinem kapu sa novim modelom je potrošnja ako je tačno da je ispod 30l, mada mi je to nekako čudno da budem iskren (moguće za prazan bus, ali da ga napune u sezoni na more sa upaljenom klimom pa čak i na autoputu čisto sumnjam).

Dizajnerski mi je spolja simpatičan i definitivno unikatan, ali unutra mi deluje prilično nedovršeno. Vidi galeriju slika:
http://www.sejari.rs/novosti/detaljno/4 ... 0SKYLINERA
Pogledaj 16. sliku od pozadi gde se vidi unutrašnja strana zadnje stene iza lika koji sedi. To i metalni držači galerija su mi presmešni za visokoturistički autobus.

A i za promociju su se malo izlupali, jer je Šabac otkazan kad je trebalo da dodje jer sam lično išao da ga vidim i rekli su mi telefonom da je otkazano, a i Mačva ekspres (ako su i bili) koja se pominje mi se čini da je iz Badovinaca, a ne iz Šapca.