Nenad_KM je napisao:milos991 je napisao:Mogli su bar na 252 da stave one retrovizore koje je imao fabricki, ali bez obzira na to super su ga sredili.
Jel zna neko koje je godiste bio onaj Nibus sto je izgoreo?
2003-će. Naručili su tad 2 komada i urađeni su bili ali ATP na kraju nije imao pare za oba i drugi je ostao u Niš ekspresu možda i danas vozi.. Pogodilo se bilo tako da su oba busa dobila Ko 251.. Bila je slučajnost kako mi je pričao vozač koji je dužio u Ekspresu tad 251 lokalac, i priča mi e kakv je ono auto bio za lokal..BranislavBane je napisao:Ovaj gbr.229 isto ovako danas izgleda.![]()
Koji je gbr. onaj Ikarbus![]()
Koji je Sanos pored gbr.229
Ikarbus je ili 59 ili 60 sada oba busa klot crveni!
Nibus-ja je napisao:Nenad_KM je napisao:milos991 je napisao:Mogli su bar na 252 da stave one retrovizore koje je imao fabricki, ali bez obzira na to super su ga sredili.
Jel zna neko koje je godiste bio onaj Nibus sto je izgoreo?
2003-će. Naručili su tad 2 komada i urađeni su bili ali ATP na kraju nije imao pare za oba i drugi je ostao u Niš ekspresu možda i danas vozi.. Pogodilo se bilo tako da su oba busa dobila Ko 251.. Bila je slučajnost kako mi je pričao vozač koji je dužio u Ekspresu tad 251 lokalac, i priča mi e kakv je ono auto bio za lokal..BranislavBane je napisao:Ovaj gbr.229 isto ovako danas izgleda.![]()
Koji je gbr. onaj Ikarbus![]()
Koji je Sanos pored gbr.229
Ikarbus je ili 59 ili 60 sada oba busa klot crveni!
59 има југо фарове овај је онда 60 са флоридиним

Nikola Smolcic je napisao:Stoji na parkingu bez prednjeg i zadnjeg branika,bez farova i bez zadnjeg poklopca
negas je napisao:Nikola Smolcic je napisao:Stoji na parkingu bez prednjeg i zadnjeg branika,bez farova i bez zadnjeg poklopca
Hvala Nikola, vidi ako mozes da uslikas. To znaci da su branike stavili na neki drugi tipa 245. il ga cerupaju a delove skida ko stigne. Valjda nije tako

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 22 gostiju