Sloba je napisao:Mene si zaboravio...
Ne daj, Boze, druze moj, da sam ja tebe zaboravio. Samo znam da si ti u HDSu. Na visi zadatka u svom autobusu. Ali naravno da si na vrhu sa nama!
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
Znas kako su stari mornari govorili, zensko na brodu je malersasa-74 je napisao:jel vidis Milose kako se uzima suvozac a nije me cak ni pitaoa Bojana ode a da se i ne pozdravi
i posle da se oslonis na ove Setrase nema nama drugo nego da se drzimo nas samih a i onako smo najbolji . Sad vec i razmisljam dal da stajemo u iste kafane gde odsedaju ili da pocnemo da ih izbegavamo .Uopste nisu kolegijalni
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju