od avramovicsasa » Uto Dec 27, 2011 10:56 am
Čuo sam juče neke zabrinjavajuće vesti,zapravo Vlaga i kišno vreme ozbiljno utiču na Zglobne Trolze koji imaju problema sa Elektriziranjem pa smo svedoci da ih više posle vršnih časova i nema u saobraćaju.
Koliko je moguće to se meri i popravlja pa se tokom vikenda rade probne vožnje kako bi se održali što duže u saobraćaju.
Moraju hitno biti rashodovane ali dok se ne poprave stari BKM 333 ili ne dođu nove ovi moraju da se krpe.
Čuo sam još jednu vest ali nešto ne verujem u to ali je lepa da će nam neki grad donirati tokom narednih meseci 10 polovnih Zglobnih trola ali mislim da je nepotrebno jer ipak nam predstoji 15 novih ,,333,, .
Jao još se potajno nadam da će neki MAN,STEYR ili HESS posetiti naše pogone,pa bar neka bude i polovni.
iskreno žao mi je Trolza jer su lude za vožnju,interesantne su nama mlađima ali po mom mišljenju bi recimo trebali da ostave neke a ove što više nisu za upotrebu da se bace.
npr. 153(moj omiljeni),155,158,163 da ostave i srede dok ove ostale mogu slobodno da iseku.