Logo

Autobuska stanica Pančevo

Diskusije posvećene autobuskim stanicama.

Postod leotar » Pon Mar 14, 2011 2:51 pm

Nenad_KM je napisao:Image

Uploaded with ImageShack.us
Dolazni peron i ulazna rampa
Image[/URL

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
Izlazna rampa
Image

Meni je mnogo glupo ovo ogradjivanje, ne toliko vizuelno već više koliko je besmisleno naplaćivati staničnu uslugu na autobuskoj stanici na kojoj je većina polazaka medjumesna :roll:

Šteta je što Pančevo nema bolju stanicu a i zna se koliko stvari u ATP-u smrdi i ne valja.

Pančevci sigurno zaslužuju bolje, mada ima i od ovoga gore a to je autobuska stanica u Kragujevcu ali zaista :lol:

Iz Kragujevca sam i stvarno jedino je još gora straćara od onoga bila stara autobuska stanica u Leskovcu koja bogu hvala više ne postoji :P
leotar
Član

Pridružio se: Uto Mar 16, 2010 6:22 pm

Sponzor

Postod Nele Nibus » Pon Mar 14, 2011 6:06 pm

fimatotravel je napisao:ZNAM BRE KLINAC ŠTA SE PRIMAŠ NAMERNO SAM TE PECNUO :mrgreen: PA I JA TU MOČAM KAD NEMAM GDE :lol:

Znam bre bate, ja samo pisem da znaju i drugi :wink:
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod Nele Nibus » Pon Mar 14, 2011 6:11 pm

leotar je napisao:

Meni je mnogo glupo ovo ogradjivanje, ne toliko vizuelno već više koliko je besmisleno naplaćivati staničnu uslugu na autobuskoj stanici na kojoj je većina polazaka medjumesna :roll:

Šteta je što Pančevo nema bolju stanicu a i zna se koliko stvari u ATP-u smrdi i ne valja.

Pančevci sigurno zaslužuju bolje, mada ima i od ovoga gore a to je autobuska stanica u Kragujevcu ali zaista :lol:

Iz Kragujevca sam i stvarno jedino je još gora straćara od onoga bila stara autobuska stanica u Leskovcu koja bogu hvala više ne postoji :P

Pre jedno 2 nedelje se izlazna rampa sklepala na bus, srecom ATP-ov ali su blokirali izlaz iz stanice.. Inace sto se peronizacije tice samo glume Beograd, da je to sad BAS odakle dnevno polazi ne znam ni ja koliko autobusa pa ok, ali vecina polazaka su ATP-ovi, a i sve kako ti rece medjumesni, medjunarodni je samo 1 za Wien, ulaz kosta 10 din. ali se ljudi zale, ne zbog cene nego sto moras na salter da ides za glupavih 10 din, a onaj radnik nece bez peronske karte da te propusti.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod direktor » Uto Mar 15, 2011 10:38 am

10 po 10din gomila para da ih upotrebe za odrzavanje vozila gdje bi im kraj bio ili za sredjivanje stanice koju po mom misljenu teba izmjestiti iz centra na mjesto recimo kod buvljaka da se moze presjedati na voz i obrnuto
gsp je zakon
direktor
Član

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 5:17 pm

Postod Marko » Uto Mar 15, 2011 2:21 pm

Image
Stanica sada više lici na neki logor. Grad Pancevo nezna sta ce sa jkp Pancevo. Zemljšte na kojoj je stanica bi mogla da se proda i da se napravi nova sto kaze direktor kod zel stanice . Da pokusaju da preuzmu deo putnika od Beovoza .
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Nele Nibus » Čet Avg 18, 2011 12:42 am

Dugo nisam pregledao ovu temu, i ako bi isla AS kod zeleznicke to bi trebalo da bude negde kod predgradja posto je to centralna stanica da je tako nazovem. Inace ima vec mesec dan kako su doneli betonske zardinjere i u njima cvece.. Farbaju sad i stuvove ali nikako da promene onaj budjavi krov koji preti da se sklepa nekom na glavu..

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod zorz69 » Sre Sep 28, 2011 9:09 pm

Renoviran je javni toalet u Autobuskoj stanici ATP,a po recima direktora slede daljnja renoviranja u salter sali i konacno na krovovima perona. Planiran zavrsetak radova ocekuje se do marta iduce godine.
www.rtvpancevo.rs/Vesti/Lokal/renoviran ... atp-u.html
zorz69
Član

Pridružio se: Čet Jun 02, 2011 3:11 pm

Postod Nele Nibus » Sub Jan 14, 2012 3:59 am

Za Božić 07.01. oko 22:35 stanica prazna nema žive duše
Image

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nele Nibus » Pon Mar 26, 2012 1:02 am

Detalj sa autobuske stanice
Image

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Re:

Postod milos991 » Sre Nov 28, 2012 11:27 pm

Nenad_KM je napisao:
fimatotravel je napisao:MA NA PRAKINGU JE CELO MINSKO POLJE :lol: JOŠ KAD VIDIM "NIŠLIJE DA TU MOČAJU" MA KATASTROFA :lol:

Ne mocaju tu samo Nislije, nego svi redom... :wink:

Ja sam dosta puta mocao i jedno dva puta bacao peglu tamo kod one cesme gde parkiraju autobuse kada sam se vracao iz grada busem u 4 ujutru :D
Leti to cekanje u 4 ujutru nije problem toplo je i prijatno, al zato zimi kad se temperatura nocu spusti u minus pa jos kod duva vetar ufff to je za.ebao, a krov na peronima samo sto ne poleti, vise puta sam psovao samog sebe, je.o me onaj ko me naterao da krenem busem i ostavim auto u garazi :mrgreen:
milos991
Član

Pridružio se: Čet Dec 15, 2011 8:53 pm

Re: Autobuska stanica Pančevo

Postod Nele Nibus » Sre Jan 30, 2013 8:41 pm

Danas sam na šalteru pitao koliko je mesečna čip/peronska karta pošto sam menjao prevoznika kad mi je službenica rekla 900 mesečno, a 150 din kartica samo zato što je STUP-ova mesečna (ili bilo čija) dok sa njihovom mesečnom ne košta ništa, nisu normalni. Na na BAS-u za izlaz na perone propusnicu plaćam 700, a BAS je za njihovu stanicu aerodrom :evil:

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nele Nibus » Uto Feb 05, 2013 3:27 am

Od 01.02. tekuće godine ATP je izmenio cene peronskih karata, sada je samo peronska 40 din. umesto dosadašnjih 10, dok uz kupljenu kartu cena peronske iznosi 15 din. Dalje mesečna čip karta - ukoliko putnik ima mesečnu kog god prevoznika a da to nije ATP (Jugoprevoz KO, Stup VŠ, Kosta Todorović i td.) iznosi 900 din. + 150 čip (ako se prvi put kupuje - sa njihovom mesečnom je besplatno) ranije je koštala 200 + 150 din. dok na BAS-u u Beogradu je 700 din. i na BAS-u je neograničen broj ulaza na perone, a u Pančevu kad se jednom učita čip narednih pola sata ne može se opet ući na perone. Toliko o sjajnom bajnom ATP-u i njihovoj stanici i autobazi na kojoj bi mnogi veći prevoznici mogli da im pozavide kako kaže direktor :mrgreen: :mrgreen:

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod negas » Pet Feb 08, 2013 4:35 pm

Radimi vec duye vreme kroz institucije na tome da se ukine nepostojeca usluga placanja peronskih karata na autobuskim stanicama u Srbiji. U zakonu o saobracaju, i u Opstim uslovima poslovanja autobuskih stanica nigde nije utemeljno naplacivanje peronizacija putnika tj da se objasni kakva je to usluga.

Peticijom mozemo traziti od parlamenta da se to ukine. Ima vremena, za sad sam dobio odgovor iz ministarstva ali boricu se dalje...mislim da imam dobre sanse da to ukinem tj da imamo dobre sanse da im to ukinemo, i to na svim stanicama u Srbiji !!!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Nele Nibus » Pon Feb 11, 2013 1:50 am

Pazi stanice od toga i od naplaćivanja usluga WC-a dobrim delom i žive, ali nigde preko granice ka Sloveniji i dalje ne plaća se ulaz na stanicu izuzev za prevoznike što je i normalno.

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nele Nibus » Ned Feb 02, 2014 1:27 am

Ako ovaj vetar nastavi ovi ima da traže stanicu po gradu. Pola krova vetar odnese, danas kod perona pala tabla sa brojem perona sreća niko nije bio blizu da ga ubije.
Pitam se kako samo kako ih nije sramota da uzimaju ljudima po 40 kinti za peronsku kartu a čekanje autobusa na peronima sve više postaje nebezbedno..

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

PrethodniSledeća

Povratak na Autobuske stanice