toma je napisao:Nas clan Mickey je iskusno odgovorio, ipak se mi vise bavimo autobusima.
Kanis je napisao:toma je napisao:Nas clan Mickey je iskusno odgovorio, ipak se mi vise bavimo autobusima.
Zahvaljumo se svim forumasima, sto prate desavanja na nasem forumu, i sto daju prave odgovore na podle i izmisljene komentare nase navodne "konkurencije"!! Istina je jedna i SVI je ovde na ovom forumu DOBRO znamo!!!
Pozdrav svim forumasima! SRECNA NOVA GODINA!! Puno zdravlja, srece i uspeha u ovoj godini! I da bude dosta dobrih slika i po koja prinova, koja se ocekuju u nasem voznom parku!
Vas Kanis!!
Kanis je napisao:toma je napisao:Nas clan Mickey je iskusno odgovorio, ipak se mi vise bavimo autobusima.
Zahvaljumo se svim forumasima, sto prate desavanja na nasem forumu, i sto daju prave odgovore na podle i izmisljene komentare nase navodne "konkurencije"!! Istina je jedna i SVI je ovde na ovom forumu DOBRO znamo!!!
Pozdrav svim forumasima! SRECNA NOVA GODINA!! Puno zdravlja, srece i uspeha u ovoj godini! I da bude dosta dobrih slika i po koja prinova, koja se ocekuju u nasem voznom parku!
Vas Kanis!!
Aleks_BGD je napisao:bogda78 je napisao:
Ne postoji,jer Subotica na gore ne svraća u Niš!
I to je onaj nocni u 22.50 uz Vlasotinca23.30 iz LE
Beograd 4.15h,Novi Sad pa Subotica i tamo je oko pola 7-7h najkasnije.
Aleks_BGD je napisao:anchy je napisao:Hvala svima
A ako kupim povratnu kartu, npr iz Nisa tim bata reisen, onda mi ona vazi i za kanis u povratku iz NS-a?
To je zato sto su Bata i Kanis kumovi,koliko ja znam,i zato sto rade zajedno tu liniju kao kooperanti.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 82 gostiju