avramovicsasa je napisao:-Ja lično mislim da GSP neće nikada biti privatizovan kao vozni park već njegovi delovi poput Perionica,Radionica,Remonta itd.
-Mada ništa nas ne sme iznenaditi da se i neki Pogon ustupi Privatniku.
Sve je to ono sto ne valja. I sada ja sam privatnik koji odrzava vozila. I od sutra kazem, e ovaj servis je toliko i toliko i uzmem i derem, i ovi kazu, e pa necemo vise, ti deres. Jes kod koga ce da odu, kad ja imam servis maltene u krugu firme. Da nece mozda da idu kod nekog u Mladenovac! Znaci sve je to bezveze, ta restrukturiranja, to se radi u zemlji u kojoj nema reda ni domacina, zato se to i radi! I ono oko kontrole karata, ok, ali ako izdvojis to iz GSP-a (ajd to i moze) onda ta firma opet treba da bude drzavna u sklopu tog gradskog sekretarijata za prevoz u BG-U ili kako se zove, a ne neki privatnik.
Zasto, pa zato sto taj privatnik necu biti ja, a ja hocu, niti bilo ko posten, vec opet neka banda iz nekih multinacionalnih kompanija. Dakle sve se radi ne za privatnika da bude privatno samo da bi bilo privatno, vec da gde god se moze izmisliti, da se odmah izmisli posao za neke multinacionalne kompanije koje ce da ispumpavaju novac iz drzavne kase, a kao nesto rade kontrolisu karte. Ma nemoj, a mi to ne umemo! Dakle sve je providno! Nisu pricali dzabe sredinom 90-tih da svetom vladaju negde oko 300 porodica, mi se smejali, e pa evo sad se oni nama smeju! To vazi isto i za servis i td....neko ce reci, ali tako je u Fr, DE, AUT, pa sta mene to zanima. Ako su oni pristali da ih pljackaju, ali pride daju velike plate, ja nisam, zbog onog prvog, ali i ovog drugog, jer je kod nas to veoma malo!
Kao FIAT u KG! Hvale se pravicemo 300 000 auta! Pa napravite i 3 miliona, sta meni vredi kad je plata za dipl.inz.mas i Fiatu, pazite sada 32 000din...Eto ti EU! Da nece da povecaju, pa nece zato su i dosli!