Zaradovah se ko malo dete
Pazi, *radicemo* sigurno obe varijante
Nabolje je da uradis lepo jedan koji je tebi laksi. Mislim da je laksi sa lepljenim, ali ako mozes da koristis gumirane sa drugih modela koje si vec uradio, onda odradi prvo sa gumiranim-dakle sto je tebi sada lakse, brze. manje cimanja, njega odradis.
Nego mi kazi za boju, jel ti to predstavlja vece cimanje, ili se radi rutinski za onog ko zna kao ti, tj ako ti treba vise od 10min posla, onda te necu cimati za razne boje...
Kazem treba ju mi nekoliko varijanata.
Lasta, jedan beo i samo pise lasta napred, i to Lasta Negotin, onda Lasta sadasnja, onda ATP vojvodina ona fabricka, onda Nis-ekspres stara sema i ASNegotin nova sema...
Naravno, zadovoljan sam i sa samo jednom semom, jel opet kazem ne znam koliko cimanja tu ide oko promene farbe. I isto, nece tu da bude cimanja, kad uradis, kad si raspolozen menjaces boje...a za kolor seme, na rimer za ASNegotin ces dobiti fotku, a mislim da je i ima tamo u temi Auto-saobracaj Negotin tako i za ostale...
Sta bio bilo dobro da se odradi, tj da odradis, cisto ideja, da crtanjem tako lepo kao sto radis vektorski, odradis bus kao papirnatu maketu, i onda da moze da se sklopi. Ih i to bi bilo OK! I ja planiram da odradim TAM maketu, ali nemam bas sve mere...tj konsultovacu se sa Vama maketarima kako treba da se krene i td, kako da se skinu kosine i td...znam i ja nesto, ali ne znam da li je to-to