Evo neko moje viđenje na ove gore pomenute linije.
Linija 78 po mom mišljenju definitivno nije laka linija, niti spada u lakše. Predugačka je ubij Bože, brdska, stalno se u starom delu grada ide gore dole, prepuna je brda, mislim i da se radnim danom turaža teško stiže, jeste pravac 70 minuta, čini mi se, ali koliko sam čuo i to se teško stiže radnim danom u poslepodnevnom vršnom opterećenju. Ja mislim da je ovako kako sam napisao, sad, neka me kolega neMANja slobodno ispravi, ako grešim.
Linija 50 u Kosmaju je isto što i linija 26 na Karaburmi, mada, iskreno je možda još i gora.
Na liniji 304 je problematičan put za Ritopek, Smederevac nije, jedino je bio loš kolovoz od skretanja za Leštane do restorana "Boleč", odnosno do skretanja za Ritopek, mada čini mi se da je letos nešto krpljena ta deonica, da je sada bolje stanje. A, put za Ritopek je celom dužinom veoma uzan, znači ono je 6 metara, ali u mm, bukvalno. Znam kada sam letos da se autobus GSP-a sa linije 304 jedva mimoišao sa kamionom na onoj nizbrdici koja ide od centra, od crkve ka Dunavu, ka termniusu. Još je taj put sam u katakombama, serpentinama, krivinama, zbog toga je teška linija, a znam da je po letnjem redu vožnje jako nabijena turaža (pravac oko 25 minuta) pa se bukvalno celu smenu samo vrti, vozač nema vremena ni za wc.