I 708 s druge strane. Tu zamjerke nema.

Ikaca201 je napisao:Berlingo,koji je menjac u Mercedesu Conect-u g.b. 654?
Malo mi nevjerovatna cinjenica da se reklame lepe na zanji kraj vozila,a ne sa strana.
Lep ovaj prigradski MAN,onaj mali sto leti jesu li ga nazvali ''kokosinjac''?
Berlingo je napisao:Jedini automatik bez retardera je bio stari SU220 garazni 449, i on je imaju elektromagnetsku Telmu.
FiuMAN je napisao:449 nije imao retarder u mjenjaču nego telmu na kardanu, a ovi svi imaju uljnu turbinu.
Kod Conecta je greąka ąto nema retardera na pedali nego samo na ručici pa kreeteni spaljuju kočnice svako malo jer im je teąko povlačit 3 stupnja na ručici. Kasnijim nabavkama je to ispravljeno i Citari imaju jedan stupanj na pedali i 3 gore na ručici
Velemajstor je napisao:U starijim modelima bi trebali da budu ZF menjači,zato sam te pitao,a što se tiče menjača(i sve što ide uz i oko menjača),sam pisao u svom maturskom radu,tako da mi ne moraš objašnjavati način i princip rada menjača,uljnih usporivača(retardera,intradera),vodeni usporivač(pritarder,kod Man-a),elektromagnetni usporivač(telma).Berlingo je napisao:Jedini automatik bez retardera je bio stari SU220 garazni 449, i on je imaju elektromagnetsku Telmu.
Tako da je i Telma retarder,elektromagnetni retarder.
Da ne idem sada u OF.Mislim da je dovoljno od mene.
Povratak na Gradski prevoz u regionu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju