Kako sam se ja danas smejao..Vozim se ja sa majstor Nedeljkom na 17ici,i ulazi kod Opstine Novi Beograd u smeru ka Zemunu jedan decko,ispostavi se da je on vozac GSP-a.I krene da prica on nama neke price sto je doziveo on,i kolege njegove..Moram da iznesem par prica,ja sam na patosu bio koliko sam se smejao.
Prvo: Vozi covek autobus na 17ici,i prilazi mu zena i pita ga:"Majstore,jel idete do kraja?",on se nadje u cudu,i odgovori joj"Pa ja se trudim gospodjo da stignem do kraja,jer ne mogu nazad ako ne stignem do kraja.",a ona njemu i oca i majku,i sve po redu..Stvarno komicna situacija
Drugo:Neka guzva u gradu i autobus stoji u stanici,dan je subota,prilazi neki covek njemu i pita:"Jel mozes da mi stanes 200m nize,eno,tamo dole",a vozac ce njemu:"Ne stajem tamo cetvrtkom..",i covek se okrene i sedne na mesto,ustaje posle 2 min,vraca se do vozaca i kaze"Majstore,pa danas je subota",a odgovor je bio :"U ja sam se prebacio nesto,izvinite"
Covek je skontao da ga ovaj zeza,i posle su se obojica ismejali..
Trece:Vozi taj decko isto na 17ici,i prilazi zena i pita ga:"Majstore,jel znate do kad radi Banka inteza?"Ovaj se smori i odgovori"Do ponoci radi..."
Zena se zacudi i pita ga jel ozbiljan,a ovaj odgovori"Da,da,rade do 12..to je novo radno vreme.." posle su nastavili konverzaciju uz jos neka cudna pitanja..
Cetvrto:Vozi covek na liniji 25,i prilazi zena i pita:"Jel znate kako da uhvatim 25?",a vozac odgovori:"Sa obe ruke gospodjo"
Ali ubedljivo najjaca mi je prica kada je neki car uzeo "onu stvar sto zene koriste" i zamotao u peskir i stavio na onaj pult na instrument tabli..Bila neka vrucina,i udje neka zena i sedne na prvo sediste,a vozac ce:"Gospodjo,jel mozete da mi dohvatite peskir,sav sam mokar,da ne ustajem.." i ona da dohvati peskir,pogidne ga,kad ono ispade "mali,plasticni" iz peskira,a zena krene da vristi:"AAAAAAA" ,a samo ce vozac na to:"AAAAAAAA"
Koja carina..bilo je jos nekih,ali ih nisam upamtio u potpunosti..ne bih da slazem nesto..