Logo

GSP Beograd

Diskusije

Postod avramovicsasa » Uto Feb 28, 2012 9:58 am

-Ja sam pre desetak godina predlagao da GSP uvede sistem ,,opravdanja,,za svoje putnike po ugledu na ,,Beovoz,,odnosno da Otpravnici na terminusima izdaju ,,Opravdanje-Dokument,,putnicima u slučajevima kada vozila kasne,isključuju se,kada su zastoji itd kako bi se putnicima opravdalo eventualno kašnjenje na posao ili školu,naravno Poslodavac bi tvrdnju mogao da proveri kod Dežurnog Otpravnika i u Centru kako ne bi dolazilo do Zloupotrebe.
Naravno ispao sam Blesav pred svojim Kolegama a pitanje je da li su tadašnji Šefovi i pročitali moj predlog jer se ponekada male ideje seku u startu da ne bi postale velika dela. :(
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Sponzor

Postod profa_chb » Uto Feb 28, 2012 11:17 am

ne znam zašto to sad ne rade vozači, imaju ove štampače za karte, povezani su sa tačnim vremenom, itd...
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod profa_chb » Sub Mar 03, 2012 3:42 pm

ortak je ovo slikao u nekom ik201 (ili 203), ne znam gbr

Image
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod gospodin dzo » Sub Mar 03, 2012 4:36 pm

Vec pricali o tome.Sistem za automatsko gasenje pozara.Ugradjeno na svim 201 i 203...
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod jackass » Sre Mar 07, 2012 10:25 pm

danilo je napisao:Pa znate kako jeste haos na liniji 65, ali ja bi pre skrenuo pažnju na prepdoenvno vršno opterećenje, tamo između 7:30 i 9:00 kada znaju da budu zaista velike gužve, a glavni putnici na liniji, što se deonice na Novom Beogradu tiče, su penzioneri...

Pomenuo sam vec sta se na Zvezdari desava... Na potezu od Ruzveltove do Pante Sreckovica i obrnuto guzve su velike vecinom zbog srednjoskolaca mada ima i studenata... Ujutru i uvece su guzve velike u smeru ka Zvezdari a popodne u oba smera... A vec sam pomenuo da bi bilo dobro da 74 umesto kroz Mije Kovacevica ide oko Novog groblja do Omladinskog stadiona... Nadam se da ce novi sistem naplate karata i pracenja vozila pomoci po tom pitanju...
jackass
Član

Pridružio se: Čet Jul 29, 2010 6:02 pm

Postod danilo » Čet Mar 08, 2012 12:42 am

Danas je u emisiji "Beograde Dobro Jutro", na televizji Studio B, u okviru priloga "Beograđani" bila prikazana priča o radniku zimske službe SP "Dorćol". Od njegovog polaska na posao od kuće, preko dolaska na posao, zatim bile su prikazane radionice, hale za popravke, perionica, plac SP-a "Dorćol" i uopšteno se govorilo o tom poslu.
Samo nigde ne mogu da nađem neki link ka tom prilogu, rado bih postavio.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod profa_chb » Čet Mar 08, 2012 1:05 am

ah da, nisam podelio sa vama, za vreme onih snegova sam video par onih mini grtal'ca narandžaste boje, gsp-ov logo, a gbr-a se ne sećam :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod drndarevicnikola » Čet Mar 08, 2012 10:14 pm

danilo je napisao:Danas je u emisiji "Beograde Dobro Jutro", na televizji Studio B, u okviru priloga "Beograđani" bila prikazana priča o radniku zimske službe SP "Dorćol". Od njegovog polaska na posao od kuće, preko dolaska na posao, zatim bile su prikazane radionice, hale za popravke, perionica, plac SP-a "Dorćol" i uopšteno se govorilo o tom poslu.
Samo nigde ne mogu da nađem neki link ka tom prilogu, rado bih postavio.

Kada je usao u kanal ispod trolejbusa videlo se da je sasija ispod nekog nosaca sa leve strane skroz trula i suplja. U isto vreme pominje kako se njihova vozila potpuno tehnicki ispravna. Bas se uklapa. :evil: :!:
Image
Korisnikov avatar
drndarevicnikola
Član

Pridružio se: Sre Okt 26, 2011 12:39 pm

Postod boltar » Pet Mar 09, 2012 6:29 am

Tacno, i ja sam video :x
Image
Korisnikov avatar
boltar
Član

Pridružio se: Sre Jul 20, 2011 9:49 pm

Postod danilo » Uto Mar 13, 2012 11:47 am

Sad ima i zvanično na televiziji da su stigli delovi za Japance u vrednosti od 150 000 evra.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod Ikaca201 » Pon Mar 26, 2012 4:50 pm

GSP-ov slogan:''Kvalitet je nas prioritet.'' :roll:

Image

Odakle,tacnije od koga je GSP nabavljao delove za Japance ranije,dok nije dosla ova donacija od Vlade Japana?
Poslednji put menjao Ikaca201 dana Pon Mar 26, 2012 7:00 pm, izmenjena samo jedanput
Ikaca201

Postod danilo » Pon Mar 26, 2012 6:26 pm

Danas je u poseti pogonu "Novi Beograd" i depou "Sava" bila delegacija koju su činili gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas i gradonačečnik Skoplja, Koče Trajanovski (čini mi se da se tako čovek zove).

Pričali su o Bus Plusu, CAFovima i BIKovima. Inače je jedan BIK sa Karaburme dovežen u depo "Sava", zbog te delegaije, jer kako sam video na snimku CAF i BIK stoje parkirani jedan pored drugog.
Poslednji put menjao danilo dana Pon Mar 26, 2012 9:41 pm, izmenjena samo jedanput
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod Ikaca201 » Pon Mar 26, 2012 6:33 pm

Mislis jedan autobus na metan ''BIK'' dovezen sa Karaburme u Depo ''Sava'',sa sve vozacem koji ga je ranije predstavljao na kanalu Studio B (kako mi se cini).
I gradonacelnik Skoplja je takodje zainteresovan za ''BusPlus'' sistem,ko zna,mozda u nekoj buducnosti i u Skoplju budu valjidatori sa sve personalizovanim,nepersonalizovanim i papirnim karticama.
Ikaca201

Postod Azzoni94 » Uto Mar 27, 2012 1:05 am

Ikaca201 je napisao:GSP-ov slogan:''Kvalitet je nas prioritet.'' :roll:

Image

Odakle,tacnije od koga je GSP nabavljao delove za Japance ranije,dok nije dosla ova donacija od Vlade Japana?

Vazno da je on IK-218N :D :lol:
Azzoni94
Član

Pridružio se: Čet Okt 27, 2011 7:20 pm

Postod Ikaca201 » Uto Mar 27, 2012 11:59 am

Svaka cast,nadao sam se da ce neko primetiti. :D
Ikaca201

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije