od Berlingo » Sre Mar 14, 2012 12:03 am
618 staviti na dvojku ne moze normalna osoba. On je pravi prigradski autobus s prednjih pola vrata za ulaz(dvokrilna ali se otvara jedno krilo) i srednjim za izlaz. Unutra je dupli red stolica s uskim prolazom. To je katastrofa. Ja ne kazem da moraju biti nedjeljom zglobni autobusi, ali ima perioda kad je to potreba. Dobro, stedi se. Pa dajte onda da u nedjelju bude solo conecto i nista drugo, a ne da vam se ljudi guraju po uskom hodniku i ne stignu do izlaza. Za vas koji neznate ima slika od 610 pa pogledajte.
I o kakvoj vi to stednji nama pricate? Dobro, solo autobus manje trosi. Ali ja od kad znam za sebe znam da su vikendom u prigradu uvijek bili parkirani autobusi. Sad ste izmislili da se povlace petkom u garazu. Jako vam je dobra racunica, svaka cast! Povuci prazan bus s Grobnika bez putnika i u nedjelju ga vracati gore. Bravo majstori!
Sta se tice table, ne vjerujem da je pala radi 618. Pala je radi bahatosti Autotroleja i odnosa prema putnicima jer ljudima je vise dosta toga. Nije me briga za nju, imam previse godina da bi se bavio takvim glupostima i da da razmisljam o trulezi poput Autotroleja, ali ipak sam jako sretan sto ta vise nikad nece biti tamo.