Logo

Lasta - prigradski saobraćaj

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Beogradu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Postod filip » Pon Apr 23, 2012 8:57 pm

Nije ista cena. Za ekspres se plaća doplatna karta.
Do lazarevca je vena 250 dinara uz nepersonalizovanu kartu.
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Sponzor

Postod danilo » Pon Apr 23, 2012 9:32 pm

A, kako to uz nepersonalizovanu kartu...? Ako, imaš nepersonalizovanu BusPlus kartu plaćaš 250 dinara...?
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod Petar 535 » Pon Apr 23, 2012 9:46 pm

Nikol 4217@

Jel se to ovom 8062 brisac izgubio u akciji :D
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod Nikola_4217 » Pon Apr 23, 2012 9:52 pm

A kojim putem nesretnik ide,dobro tockovi ne otpadaju a ne brisaci..:D Inace,taj je SOR mnogo dobar,sto se tice mehanike..:)
Image Image Image ImageImage
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Postod Petar 535 » Pon Apr 23, 2012 9:56 pm

Verujem verujem :)
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod Marko » Pon Apr 23, 2012 10:02 pm

Ova tema je namenjena isključivo lastinim linijama koje saobraćaju na teritoriji grada Beograda područja opština Mladenovac, Sopot, Lazarevac, Obrenovac, Grocka i Barajevo.
U ovu temu nespadaju lastina vozila koja voze u Staroj pazovi , Inđiji pripadaju tim pogonima
.
Ona imaju temu
LASTA - gradski i prigradski prevoz u Srbiji
http://autobusi.net/forum/viewtopic.php ... &start=150
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Nikola_4217 » Pon Apr 23, 2012 11:00 pm

Vec sam ti napisao Marko da sam i pre svog dolaska na ovaj forum vidjao vozila iz Pazove u ovoj temi...rekao sam ti takodje i da Lastina vozila iz Pazove rade na prigradu,razumes??? Idu u Beograd i u Zemun...jel treba 65 puta da kazem..a ako vozila iz pogona Pazova ne budu mogla da se stavljaju ovde,vise ih necete dobijati od mene.
Image Image Image ImageImage
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Postod gospodin dzo » Pon Apr 23, 2012 11:02 pm

Nikola,hoce da ti kaze da Pazova nije Beograd i da to vec nije prigrad za Bg,vec iz Vojvodine za Bg...
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod Gasa Toplica » Pon Apr 23, 2012 11:59 pm

Jun 2010
GB.5270 na liniji.4410.Sopot-Mladenovac
Image
free picture hosting
Poslednji put menjao Gasa Toplica dana Uto Apr 24, 2012 12:29 pm, izmenjena samo jedanput
Gasa Toplica
Član

Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 1:36 pm

Postod Gasa Toplica » Uto Apr 24, 2012 12:00 am

Gasa Toplica
Član

Pridružio se: Čet Nov 10, 2011 1:36 pm

Postod Ikaca201 » Uto Apr 24, 2012 12:03 pm

Sreo sam juče Lastin Ik-201 sa g.b. 5814 (ex.PO134,redovan bio na liniji 83),primetio sam da su ga malo sređivali,popravljali su mu bočna svetla,oprali su ga,veoma lepo izgleda,sad je po meni bar najlepši autobus sa linije Beograd-Ralja-Mladenovac. :D
Ikaca201

Postod becks89 » Uto Apr 24, 2012 3:00 pm

Marko je napisao:Ova tema je namenjena isključivo lastinim linijama koje saobraćaju na teritoriji grada Beograda područja opština Mladenovac, Sopot, Lazarevac, Obrenovac, Grocka i Barajevo.
U ovu temu nespadaju lastina vozila koja voze u Staroj pazovi , Inđiji pripadaju tim pogonima
.
Ona imaju temu
LASTA - gradski i prigradski prevoz u Srbiji
http://autobusi.net/forum/viewtopic.php ... &start=150

Brate ja nebih da se svađam nisakim,ali mislim da ti mnogo preteruješ...
Ova tema je imala 65 stranica,pre možda 6 meseci,danas ima 134,zahvaljujući slikama pre svega Nikole 4217,i niko do pre nedelju dana nije ima problem sa postavljanjem slika u ovoj temi,sem tebe odjednom...
Uostalom,nađi mi ijednu sliku nekog drugog vozila sa bilo kog prigrada u onoj temi,sem perioda kada je lasta radila u Mitrovici,i tamo trebaju da idu slike vozila koja ne rade ka Beogradu i sl...
Ne vidim zašto odjednom nekom smeta to,zašto nisi pravio problem na 65 stranici,a ne posle 5 meseci rada i postavljanja u ovoj temi :roll:
becks89

Postod djole » Uto Apr 24, 2012 3:39 pm

Ja ne znam od kad je Stara Pazova postala prigradska opstina Beogradu ? Sad sto Sandzaktransov autobus dolazi u Beograd i staje u Zarkovu, moze i on da se stavi u ovaj podforum ? Stvarno ne znam zasto se ranije nije ovo uradilo, lepo otvorite temu Stara Pazova medjunarodni prevoz i pisite o vozacima ko je sta doruckovao i ko je kome svirnuo, vama je to mozda zanimljivo posto se vozite sa njima, ali ima i dosta nas koje uopste to ne tangira uopste posebno imajuci u vidu da konstantno masite temu
danilo je napisao:A, kako to uz nepersonalizovanu kartu...? Ako, imaš nepersonalizovanu BusPlus kartu plaćaš 250 dinara...?

Trebalo bi da je ista cena ( kako vaze mesecne u ekspresu, ne vidim zasto bi bila razlicita ), sad ne znam kolika, moguce 250 dinara kako kolega kaze ako imas nepersonalizovanu BusPlus ili ako kupis kartu na stanici, dok je kod vozaca skuplja, sigurno preko 300 dinara.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Marko » Uto Apr 24, 2012 3:57 pm

becks89 je napisao:E tebi ne vredi objašnjavati,volu da objašnjavaš shvatio je,da kasno hvataju sine ne bi se to desilo,već uopšte nisu hvatale,raspitaj se štra je bilo pa odna uleći sa tim komentarima..Sreća da je sve ispalo ok,i da nije bilo posledica :!:

Uostalom,nađi mi ijednu sliku nekog drugog vozila sa bilo kog prigrada u onoj temi,sem perioda kada je lasta radila u Mitrovici,i tamo trebaju da idu slike vozila koja ne rade ka Beogradu

Ti prvo nauci kako da se obraćaš ljudima a ne da delis savete .
Tema je namenjena sključivo lastinim linijama koje saobraćaju na teritoriji grada Beograda područja opština Mladenovac, Sopot, Lazarevac, Obrenovac, Grocka i Barajevo.

Što znači šta ako znas geografiju da Stara pazova , Inđija ne pripadaju gradu Beogradu .
U temi koja je namenjena za to ide sav l lokalni lastin saobrćaj a imaga u Smederevu , Valjevu , Inđiji , Smederevskoj palanci , Loznici Aranđelovcu Inđiji ,Staroj pazovi .
Ili ti misliš da sve to treba da ide u ovu temu .

Djole ti je sve lepo rekao . udaviliste temu
Da li je vozac SOR-a jeo burek sa sirom ili mesom veoma je bitna informacija za nas ?

.
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod becks89 » Uto Apr 24, 2012 4:22 pm

Ti ćeš me naučiti geografiji...
ursojajo je napisao:701 - Kej oslobodjenja - Nova Pazova
751 - ASL - Batajnica - Nova Pazova - Stara Pazova
752A - Batajnica - Nova Pazova
755 - Kej oslobodjenja - Batajnica - N.Pazova - Stara Pazova
761 - ASL - Batajnica - N. Banovci - S. Banovci - Belegis - Surduk
762 - ASL - isto kao i 761, ali ide samo do Belegisa
763 - ASL - isto kao i 761, ali ide samo do Starih Banovaca
766 - Batajnica - N. BAnovci - S.Banovci
766A - Batajnica - isto kao i 766 (ne znam koja je tacno razlika)
767 - Batajnica - Surduk (isto kao i 761)
771 - Kej oslobodjenja - Surduk (isto kao i 761)
772 - Kej oslobodjenja - Belegis (isto kao i 762)
773 - Kej oslobodjenja - Stari Banovci (isto kao i 763)
774 - Kej oslobodjenja - Batajnica - Novi Banovci
775 - ASL - Batajnica - Stara Pazova - Vojka - Krnjesevci
776 - ASL - isto kao i 775, ali od Stare Pazove ide
777 - ASL - isto kao i 775, ali ide samo do Vojke
781 - ASL - Stara Pazova - Indjija

Molio bih objašnjenje zašto se onda ovo nalazi u ovoj temi...!: :!:
Situacija u kojoj je neko mogao poginuti nije za šalu zbog toga takva reakcija...A ako vam nisu bitne informacije u buduće vas dvojica izađite napolje pa slikajte i vozite se jer nijednu informaciju o lasti od mene dobiti nećete.. :
becks89

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu