Jeste, video sam jednog danas u gradu, vozio je 9-ku po teškom pljusku... Pojačali su 6-icu, sada ide na 15 minuta tokom celog dana! To je pun pogodak, da skrate intervale nailazaka...
Bas se pitam dokle ce ovi Turci da ostanu o ovom stanju u kojiem su sad. To su euro 5 motori i tu bi trebalo da se sipa evro dizel, a cisto sumnjam da ce ATP to da sipa, sigurno ce da krkaju D2 ko i u ostalim vozilima.
Kako sam čuo od jednog šefa imaju Cummins motore, ali šta će i kako da sipaju videćemo.. U starije buseve su mogli D2 pa čak i ložak ali ovde mora striktno Eurodizel..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
Sto se njih tice nista me nebi cudilo, ikarbusi su 2006-o cini mi se i trebalo bi da imaju euro4, al nesto bas neverujem da su sipali evro dizel.
Meni je jedan lik pricao za neke kamiondzije koje poznaje da su u novijim kamionima euro 4 ili 5 krkali lozak, i da kao masina normalno radi, ne sumnjam u to jer je kod nas sve moguce.
Ja mislim da jesu Ikarbusi euro4 ali realno su sahraniće ih ako nastave da sipaju D2.. I u Nibusa koji je izgoreo su sipali samo D2 imao je euro 3 beše i izgledao je raspad za razliku od braće iz ekspresa..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!
U Neobuse i Ikarbuse sipaju eurodizel, ali pitacu kasnije drugara, mislim da sada sipaju i u Renaulte..za njih necu da tvrdim, ali za Neobus, tacnije #255 uvek je isao evrodizel, sem kada nisu imali evro nisu bas toliko neodgovorni.. Ali ovi novi autobusi, nece to potrajati dugo, da ima ne znam ni sam kakvo odrzavanje, a ne u ATP.. Bilo je vec nekih kvarova dok su stigli do Panceva, nisu ni izasli na linije a vec su se kvarili..
A ko je te autobuse dovezao iz Turske, nasi ili njihovi vozaci? *ebem ti kvalitet posle 1000km kvarovi, i kad se uzme u obzit kvalitet plus odrzavanje lose im se pise, na buseve mislim.
A i oni nasli od Turaka da kupuju, zasto nisu uzeli vozila od Neobusa, Ikarbusa, Fap-a, da pare ostanu u zemlji a ne da idu preko, i za delove je jednostavnije, takodje za odrzavanje, stvarno glupo.
Milose to je problem gradske uprave, na njima je samo da sto bolje iskoriste te autobuse, a sta nisu kupili, mislim da svi znamo kako to funkcionise,a i totalno me boli uvo za to..koliko znam, fabrika je organizovala transport vozila..
Kako su ovi autobusi promasaj za Pancevo, svi ih pljuju, prepuni su non-stop..salju se po dva autobusa na jedan polazak, a to ne verujem da ce osetiti usteda goriva posto su ovi autobusi kao mali potrosaci... Nadam se da ce uspeti sto pre da stigne neka nova donacija iz Francuske, ili bar par nekih novih Ikarbusa ili bilo sta od 12m pa na dalje , a ovo da zapadne u ruke iskusnih majstora ATP-a...