Logo

VEOLIA Transport Litas, Požarevac (2)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Postod BaNe_PO » Uto Maj 08, 2012 2:47 pm

negas je napisao:
Oću. U kako ti Regio ispade VRH.

Bane de pomagaj i obrati pažnju kad kreneš za BG busevima, dal je ovo jedan te isti vozač u Regiju ili nije. Dal je Dragan u ovoj na BG-Majdanpek, a na M-pek-BG opet isto on ili? Ajd vidi ako kojim slučejm naletiš, jel mnogo liče majkumu...Da mu dam ovu Saletovu fotku ako je Dragan, on je nekad vozio onaj Sanos metalik zeleni PO278-24 iz 99-te godine, a i vrh je lik!

Koliko ja primećujem isti je vozač,a video sam ga jutros na izlazu iz Požarevca...ja najvišem idem sa ekipom koja radi Kladovo,Miki i Goran,a naletim i ponekad na kolege iz Petrovca i Žagubice.Nego imam nešto slika,a nemam kad da ih postavim... :roll:
BaNe_PO
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Nov 29, 2011 8:59 pm

Sponzor

Postod Nibus-ja » Sre Maj 09, 2012 6:33 pm

negas je napisao:Bane, odlicne slike turas. Onaj s315 je onaj sto je radio u RJ D.milanovac, zeznuh se ja u ranijim postovima, nije to onaj što je bio u RJ Majdanpek sa nekada T100 retrovizorima i koji je radio Niš-MPek i imao onaj udes/sletanje na čestobrodici !

3035 ma on je manje bio udaren, a sada ga ožežili dobro. Imam fotke sa onim manjim oštećenjima, pa biće...

Ne znam dal u Požarevcu rade krečenje, trebalo bi da da, ali u Kučevu rade 100% kako sam čuo.

Evo ovog IK-a, koji vozi decu i radi na relaciji D.Milanovac-Boljetin (selo sa puno djaka). Kada krene bude natovaren 100% putnicima, djacima...

Nekada bio ceo yelen i nov, mislim da imam sliku, kada je bio skoro nov...tj iz 2007-me, biće...:

Image

Удес и слетање је било чини ми се на тресибаби :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod BaNe_PO » Sre Maj 09, 2012 8:15 pm

Konačno dobih malo vremena da postavim koju sliku,najpre Avancity iz pogona Svilajnac SR 5047...
Image
Image
Image
BaNe_PO
Profesionalni vozač

Postod BaNe_PO » Sre Maj 09, 2012 8:19 pm

A palo je i pranje,ja malo pravio društvo kolegi i naravno pomagao...
Image
Image
BaNe_PO
Profesionalni vozač

Postod BaNe_PO » Sre Maj 09, 2012 8:22 pm

Mala gužva na pumpi...
Image...
...a u međuvremenu je pristigao i drugi Avancity...
Image
BaNe_PO
Profesionalni vozač

Postod BaNe_PO » Sre Maj 09, 2012 8:35 pm

Juče popodne na AS Požarevac...Tourismo iz LUV-a ovih dana malo radi za Litas jer ima dosta posla,a fale vozila...
Image
...Intouro pred polazak za Beograd...
Image
pa Conecto koji je radio ranije u LUV-u...
Image
Image
i šareni zglob :wink:
Image
Image
BaNe_PO
Profesionalni vozač

Postod negas » Čet Maj 10, 2012 4:26 am

BRAVO Bane, sta pegla Turizmo?

3038 na tankovanju RJ D.Milanovac!
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Ikaca201 » Čet Maj 10, 2012 9:37 am

BaneLitas je napisao:...a u međuvremenu je pristigao i drugi Avancity...
Image

Kako se pokazao ovaj Avancity u Veolji,da li je bilo puno reklamacija?
Da li bi njega hteli i mogli poslati u Beograd,da vozi ne nekoj od linija (27,65)?
Ikaca201

Postod BaNe_PO » Čet Maj 10, 2012 10:31 am

Negase neznam tačno šta vozi,ali kako mi reče kolega radi neke slobodne vožnje.Krenule su ekskurzije,ima posla još uvek zbog izbora plus redovne turističke ture tako da ima dosta da se radi.Što se tiče Avancitia,jedan je radio prošlog leta za vreme Bear festa na noćnom i to baš na ovom koji ja sada radim 68N,ali Veolia u Beogradu ne radi sa zglobovima,a i ovi su sa troja vrata.Bilo je na početku nekih problema sa elektronikom koliko ja znam ali to je otklonjeno,vozila redovno idu u Ikarbus na servis i za sada nema nikakvih većih problema.
BaNe_PO
Profesionalni vozač

Postod Autoprevoz GM » Ned Maj 13, 2012 4:12 pm

Image

Uploaded with ImageShack.us
Autoprevoz GM
Član

Pridružio se: Pon Sep 12, 2011 10:10 pm

Postod MILE » Ned Maj 13, 2012 4:20 pm

Niš - Požarevac, taj Euroliner redovno radi tu liniju.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod negas » Pon Maj 14, 2012 3:07 am

Nibus-ja je napisao:Удес и слетање је било чини ми се на тресибаби :?:

I jedno i drugo, al se dobro zavrsilo! :wink:

BRAVO Autoprevoz na slikama.

Jel si isao za Nis iz GM, ili kud vec, i tvojim busom ili?

Bane, izgleda da je umesto ovog, sada u RJ Majdanpek IK-412 i da sada parkira bas na ovom mestu posle 16/30h u tom terminu pristize tamo.

Image

Ili, su onu Temzu vratili SR2019 U PO, sto je mnogo manje verovatno! E sad, sta je sa ovim SR2003 ne zna se, dal je ostao u RJ Mpek, ili je mozda kod Vas u BG-u, ili je pukao, pa dokle ga ne srede IK-412 je u MPeku, ne znam. Vidi ako mozes da saznas nekako!!!

Ovde je mnogo dobro mesto za fotkanje, jel direktno sunce obasja autobus. Kad sledeci put idem tamo kod kevinih, uslikacu ga. Uh, nek mi se samo namesti IK-412-ca!

Zanimljivo to je moj omiljeni bus u Veoliji, i sada ga ne vidjam, a radio je svaki dan KG-PO znas i sam. E sad, pazi ovo, kad je on radio KG-PO, vrlo retko je dolazio u KG, onaj drugi ik-412, ali gle cuda, evo ga poslednji 20 dana cesto u KG-u.

I sada je malo zafarbavan, malo ga upristojili, ofarbali pozadi, napred retrovizore i td...Hm, opet dispecer salje IK-412 za KG. Ako hvala mu!!!

:wink:
negas

Postod Nibus-ja » Pon Maj 14, 2012 12:57 pm

Негасе дај да видимо које је старије таблице носио овај САНОС :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod sasa-74 » Pon Maj 14, 2012 1:15 pm

Image
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod negas » Pon Maj 14, 2012 2:50 pm

Nibus-ja je napisao:Негасе дај да видимо које је старије таблице носио овај САНОС :?:

Znam napamet 387-12, al trazicu neku fotku sa tom starom reg tablom, mislim da imam neku, al treba naci...
negas

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije