Logo

Automobili - generalna diskusija

Slike i rasprave o automobilima.

Postod s215hdh » Sre Sep 24, 2008 4:16 pm

profa_chb je napisao:
volvos je napisao:Da kazem svoje misljenje,uopste nisam pristalica tih cipovanja i budzenja,jedino sto bih radio na autu a to je,jednog dobrog tristaca,poskidao branike,stavio neke extra felne,malo spustio,zatamnio stakla i ofarbao u crno

moj čovek :D što da bacam pare na performase, kad ovde u srbiji nemam gde da vozim preko 120km/h, i šta onda? da se hvalim kako sam skockao auto, a da ga vozim 40 na sat po gradu :? ipak sam ja pristalica vizuelnog tuning-a :)

Sta bre ne moze da se vozi preko 120? Sta pricas da te neko cuje :) Jesi ti jeo bunika? :))) I te kako moze, profo, i te kako :)
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Sponzor

Postod Stefan Bgd » Sre Sep 24, 2008 7:26 pm

Tako je Dule! :D
Da nije onih koji bukvalno zagrle volan,voze kao zombi(samo bulji ispred,ne gleda pored sebe),i da mu ga ne hvata grč u nozi i preznojavanje kada dostigne 50 km-h,naš saobraćaj bi bio super prometan,ali...
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Stefan Bgd » Sre Sep 24, 2008 7:28 pm

Serval je napisao:
profa_chb je napisao:
volvos je napisao:Da kazem svoje misljenje,uopste nisam pristalica tih cipovanja i budzenja,jedino sto bih radio na autu a to je,jednog dobrog tristaca,poskidao branike,stavio neke extra felne,malo spustio,zatamnio stakla i ofarbao u crno

moj čovek :D što da bacam pare na performase, kad ovde u srbiji nemam gde da vozim preko 120km/h, i šta onda? da se hvalim kako sam skockao auto, a da ga vozim 40 na sat po gradu :? ipak sam ja pristalica vizuelnog tuning-a :)

Naravno Profo, sve u granici normale. Ukoliko zelite da znate sta je pravi tjuning onda pogledajte sajt Arden vozila:
www.arden.de
poz Serval

Ma odakle pare nama za ovakav skupocen tjuning...Znaš li koliko samo ona čuda koštaju. :roll:
Možemo samo da sami sebi pravimo zazubice... :roll:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod profa_chb » Sre Sep 24, 2008 8:33 pm

e dule, nije problem voziti ako treba i 200, ali ja znam ko je za mojim volanom i koliko je dobar/sposoban. ne znam ko je za drugim volanima
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod profa_chb » Sre Sep 24, 2008 9:36 pm

e pa nekom ako se baš toliko žuri neka uzme avion! aj mi reci molim te kako da predvidiš ako ideš 180 na sat i pukne ti guma? ili ti uleti neko? i? šta onda?
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod s215hdh » Sre Sep 24, 2008 9:40 pm

Ja znam, druze moj, da nema bezbednosti preko 100 na sat. Ali ako cu ja svaki put da mislim da li ce mi puci guma, uleteti neko i slicno, onda bolje da ne izadjem na ulicu jer mi mozda padne cigla sa gradilista na glavu pa me ubije...a da ni ne ustanem iz kreveta? mozda padne slika ili luster... Ne mozes na sve tako gledati... Moja parola je ko reskira taj i dobija... Pa neka kaze ko sta hoce...
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod Goran sk » Sre Sep 24, 2008 9:41 pm

profa_chb je napisao:e pa nekom ako se baš toliko žuri neka uzme avion! aj mi reci molim te kako da predvidiš ako ideš 180 na sat i pukne ti guma? ili ti uleti neko? i? šta onda?

onda ako imas srece procitas u novine sta se desilo
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod Stefan Bgd » Sre Sep 24, 2008 9:43 pm

profa_chb je napisao:e pa nekom ako se baš toliko žuri neka uzme avion! aj mi reci molim te kako da predvidiš ako ideš 180 na sat i pukne ti guma? ili ti uleti neko? i? šta onda?

E pa ako nisi sposoban,nemoj da sedaš za volan.Vozač,pogotovu profesionalac mora da bude spreman na sve,zato svaki profesionalac ide na psihofizičke testove i kontrolu zdravlja svake 3 godine.
A i što kaže Dule,ako gledam šta sve ne daj bože može da mi se desi,pa zbog toga ne smem ni u WC,onda... :| :roll:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod s215hdh » Sre Sep 24, 2008 10:01 pm

tako je... koliko sam ja puta prosao za dlaku, ali sta ces... prosao sam, da nisam ne bih vise tako vozio :lol:

ne bih nikako :lol: :lol:

nekad se zapitam majke mi da ti ljudi znaju sa kim sedaju :) Ali kad ostale vozace pogledam, pa 90% im ne bi dao ovce da cuvaju a ne da voze... pa se tesim :) videcu ja kad prodjem testove kod starijih forumskih kolega :)
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod profa_chb » Sre Sep 24, 2008 10:04 pm

ok, ja samo kažem da ta ograničenja nisu za džabe... a to da može da te strefi bilo šta je živa istina, ali ne treba dodatno izazivati nevolje... možeš ti(bilo ko) da voziš koliko brzo hoćeš, ako pogineš sam si kriv, ali šta je kriv onaj što je normalno vozio i stradao zbog tebe? šta reći njegovoj porodici?
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Stefan Bgd » Sre Sep 24, 2008 10:11 pm

E a i ograničenja su nam na nekim delovima puta iz praistorije.Stavili 60 na delu autoputa Beograd-Novi Sad(po izlasku iz Beograda) gde je ladno moglo da bude 100...A i automobili su danas savremeni,dodješ do 100 i ne osetiš,a znaš šta je 60...Ubitačno i za grad a kamoli regionalni pravac.
Ograničenja se moraju podhitno menjati na nekim deonicama,pa pobogu to je za biciklu,a mi vozimo auto... :roll:
I onda se čude gužvama... :roll:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod s215hdh » Sre Sep 24, 2008 10:23 pm

Bio auto novi ili stari u gradu treba da je 50 ogranicenje. Na vecim saobracajnicama 70...

A profo, nemoj da dolazis dzabe, sticicu te ja sa upaljenim farovima. Bolje da ja tebe osvetlam nego ti mene da smracis :)
s215hdh
Profesionalni vozač

Postod volvos » Čet Sep 25, 2008 1:45 am

Stefan Bgd je napisao:E a i ograničenja su nam na nekim delovima puta iz praistorije.Stavili 60 na delu autoputa Beograd-Novi Sad(po izlasku iz Beograda) gde je ladno moglo da bude 100...A i automobili su danas savremeni,dodješ do 100 i ne osetiš,a znaš šta je 60...Ubitačno i za grad a kamoli regionalni pravac.
Ograničenja se moraju podhitno menjati na nekim deonicama,pa pobogu to je za biciklu,a mi vozimo auto... :roll:
I onda se čude gužvama... :roll:

Jel znas sta je 100 km/h u odnosu na pesaka i biciklistu,a ti pricas o ogranicenjima iz praistorije :wink:
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod Lesa » Čet Sep 25, 2008 11:29 pm

@s215hdh za tebe jedan auto, naravno ČIPOVAN :wink: Image
Korisnikov avatar
Lesa
Član

Pridružio se: Čet Sep 25, 2008 10:48 pm

Postod cone » Pet Sep 26, 2008 9:45 am

Dobrodošao. stari moj druže, Leso! :)
Nadam se da će se svideti Duletu, mošto mašta za takvim Saxom...

Ni tvoj auto nije loš. Jel to piše "Pobesneli Maks"?
:lol:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Automobili