becks89 je napisao:Kad će ovom 9096 da zamene masku
negas je napisao:shakal je napisao:Ova dva lika redovna za Novi Pazar vec vise od godinu dana. Pre su kaze radili Pariz, verovatno su po nekoj kazni na ovoj liniji!
Shakal, izgleda da su ga cepmuli napred, nije bio beo ovoliko...
Vidi i avione:
viewtopic.php?f=14&t=604&start=240becks89 je napisao:Kad će ovom 9096 da zamene masku
Becks i sam znaš ko i mi, ovo izgleda nov branik, boja fabrička ona livena valjda. dakle samo da ofarbaju...Jedino što oni umesto mat koriste sjajnu boju, pa bolje da ne prčkaju...
gospodin dzo je napisao:Hvala Negase,dobar je malisa,a i slabo ima njegovih slika ovde,a nijednu enterijera,pa rekoh da slikam.
Ako dobri su Otokari, na relaciji KG-Jagodina Lasta vozi njime, i putnici su oduševljeni, jel je čisto, klima i td...a pre se vozali u kanturinama, bez klima, staro, prljavo...
Srdjo, šta reći, BRAVO majstore!
Bravo Marko, kroz prozor
Nibus-ja je napisao:Ako dobri su Otokari, na relaciji KG-Jagodina Lasta vozi njime, i putnici su oduševljeni, jel je čisto, klima i td...a pre se vozali u kanturinama, bez klima, staro, prljavo...
Nibus-ja je napisao:Лоше је то што је то мали аутобус за ту линију јер има пуно путника, од како је ласта почела са отокаром да вози многи путници су прешли код других превозника на линији до Ниша а касније чекају ФРЕНКИЈА из Лесковца чини ми се да нисам погрешио

Autoprevoz GM je napisao:Nibus-ja je napisao:Ako dobri su Otokari, na relaciji KG-Jagodina Lasta vozi njime, i putnici su oduševljeni, jel je čisto, klima i td...a pre se vozali u kanturinama, bez klima, staro, prljavo...
Lasta je ukinula sve polaske za Jagodinu iz KG-a. Ne znam zasto jer su imali bas dosta putnika, cak na dva polaska su isli berkofi jer je otokar mali da primi sve putnike.

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju