Ovaj crveni jeste 415.5 ali ima klimu u boksu,a ovaj beli ima drugaciju masku napred pre bi se reklo da je mercedes ali nije onaj sivi iz Fer transa iz Jagodine taj je i dalje u oglasima.
Evo takodje onog belo-zutog,ali losa slika!Ali kako kaze Nibus-ja,dok ne bude bolja i ova je dobra! Evo ga jedan sanos,koga sam slikao pre mesec dana!U njhovo vreme je posao!E sad,da li je ovaj jedan od ova dva,ili neki treci... Ja mislim da je njihov,ako nije prebacite sliku!
A ovo nije jedan od ova dva sto smo vec imali na forumu(mislim na crveni i belo-zuti) ovo je neki treci izgleda!!I uopste,zna li neko koliko imajuautobusa sad @Autoprevoz GM,ovo je linija koju su oni radili ranije,a Lasta je bila samo trenutno na njihovoj liniji!
Samo pogledajte da sva tri imaju klimu u boksu sto je retko za ovakve modele kod nas,nisu sigurno ni jeremicev ni autotransportno vec je nesto drugo verovatno,jeremic bio drugaciji pozadi
Samo pogledajte nalepnice na prednjoj i zadnjoj soferci,zadnji deo ispod soferke nema ona plastika,klimu u boksu imaju svi i svi su u ekstra stanju,pa procenite dal su iz ATP,ili lice na neke druge.