Logo

Kontrola karata; kontrolori

Diskusije

Re: Kontrola karata; kontrolori

Postod SGB » Uto Jun 12, 2012 8:27 pm

Počeli su opasno da mi skaču po nervima sa "kontrolom voznih isprava". Vozim se tramvajem (7L), prvo uđu kod Hajata, posle kod železničke stanice, kada je treći ušao u Resavskoj, "lepo" sam mu objasnio da mi idu na živce i da nisam u Pentagonu da bi me kontrolisali svakih 10 minuta, nego u tramvaju. :twisted: Imaju li oni uopšte neki red i ideju šta rade, ili ih samo pošalju kako im dune?
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Sponzor

Postod djole » Sre Jun 13, 2012 9:25 pm

mene jedan isti kontrolor u 5 minuta dva puta kontrolisao :lol: . Prvo u sedmici kod starog sajmista, pa onda u 95ici kod Sava centra
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod avramovicsasa » Čet Jun 14, 2012 9:18 am

Trebao si da mu kažeš ,,Sledeći put častiš,, :D
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod kosmajac » Sub Jun 16, 2012 9:07 pm

danilo je napisao:Pre par dana sam čuo neku priču da će pojedini zaposlenih (ne znam tačan broj) u GSP-u "Beograd", biti poslato u "Apex", gde će biti kao neka vrsta ispomoći, a radiće kao kontrolori. To bi trebalo da bude sprovedeno u toku letnjih meseci (jul i avgust), jer bi tada, navodno, trebala da bude pojačana kontrola voznih isprava.

Svaki pogon ce davati ispomoc Apexu(koji je inace privatna firma???) jer se naplata drasticno smanjila. Kosmaj daje 10 ljudi,od toga 2 vozaca.
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 4:02 pm

Postod avramovicsasa » Ned Jun 17, 2012 10:10 am

Meni sada ništa nije jasno,kakve veze sada ima GSP sa APEX-om kada je to privatna firma,Apex ima mogućnost da raspiše konkurs za prijem u stalni radni odnos novih kontrolora ili da angažuje na određeno vreme ljude preko Omladinske zadruge.
Samo me zanima da li će APEX platiti GSP-u angažovanje ljudi ili će GSP uz redovnu platu častiti APEX,ne znam kako GSP uopšte može da razgovara o tome kada su im oduzeli sistem naplate i Kontrole i kada se njihovi radnici šikaniraju svaki put po ulasku u vozilo.
GSP je imao odlično raspoređenu kontrolu,tako da ti u svako vozilo kontrolor uđe bar po jednom i retko se događalo da u razmaku od par stanica kontrola uđe 2 puta,prodaja je drastično opala zbog konstantnog opadanja broja kontrolora,događa se ljudima da im po 2 ili 3 meseca ne uđe kontrola u vozilo tako da se ponovo otvaraju vrata Švercerima.
BUSPLUS sistem bi podhitno trebalo integrisati u sistem GSP-a kako bi se nešto napravilo ako je već zaživeo posle dečijih bolesti.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod becks89 » Ned Jun 17, 2012 12:02 pm

Harača sve više na ulicama,3,4 puta mi ulaze bukvalno na svakoj stanici po jedan,do pre mesec dana nigde nikog,vreme se prolepšalo pa malo idemo da pravimo pare,vidim ja da će malo po malo krenuti da pišu prijave spremaju se oni polako :!: :wink: :evil:
becks89

Postod BaNe_PO » Ned Jun 17, 2012 6:00 pm

U petak popodne je jedan od kontrolora dobio po nosu u 33ci i ako je...jedan od kolega,neznam iz koje firme,ga je tako opušteno zavalio da je ovaj pao na sred busa.Kolega mu pokazuje službenu,a baja počeo da viče i da mu drži predavanje kako to više ne važi i počeo da mu traži isprave,kolega mu kaže da do sada mu niko nije pravio problem i da se već godinama tako vozi ali ne vredi lik i dalje tera po svom i samo odjednom tras po faci...ceo bus mu se smejao,a kolega je opušteno izašao na sledećoj stanici.Sad oni isteruju pravdu a ti isti se takođe voze na službene legitimacije...
BaNe_PO
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Nov 29, 2011 8:59 pm

Postod becks89 » Ned Jun 17, 2012 6:54 pm

Upravo o tome pričam,počeće da piše prijavu zato što je čovek malo duže vadio karticu,zato što je kartica ogrebana i slično,sad će početi traženje dlake u jajetu :wink:
becks89

Postod spavac » Ned Jun 17, 2012 9:47 pm

PIše u blicu da su od sutra u prepoznatljivim uniformama, na šta li će sada ovo da liči i koja je poenta ovoga?

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/328484 ... j-uniformi
Korisnikov avatar
spavac
Član

Pridružio se: Sub Mar 26, 2011 1:04 pm

Postod danilo » Pon Jun 18, 2012 10:15 pm

Video sam danas kako izgledaju uniforme, ali mi nije jasno zašto je drugačija boja ženskih majica od muških...?

Danas na jednoj od relacija u gradu u isti autobus u po razmaku od dve stanice ušle su tri ekipe konrolora. Pa dobro ko ima pravi raspored, da li uopšte to daje rezultate da se jedni te isti putnici prekontrolišu po sto puta u toku jedne vožnje...?
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod avramovicsasa » Pet Jun 22, 2012 12:47 pm

-Juče kada sam krenuo na posao,dva puta su Kontrolori ušli u 511-cu što je vrlo redak slučaj,jednom kod Sajma i drugi put kod Reciklažnog centra u Železniku,doduše drugi put nisu kontrolisali ceo autobus.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod spavac » Sre Jun 27, 2012 12:05 am

Sinoć oko 20 i jutros u 7 na sajmu u 89ku ulaze kontrolori. Deca neka... Može da se otkuca karta i preko njih ili da ih zamoliš pa ti oni otkucaju kartu :D
Korisnikov avatar
spavac
Član

Pridružio se: Sub Mar 26, 2011 1:04 pm

Postod srdja206 » Ned Jul 01, 2012 1:42 am

Ja ponekad kad ne idem autom, idem busom, i kad udje kontrola ja izlaziram bosanski naglasak, i pravim se da neznam za kartu, i sto je nabolje fora prodje i ja se izvucem..... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
srdja206
Član

Pridružio se: Pet Mar 30, 2012 12:23 pm

Postod SGB » Ned Jul 01, 2012 11:38 pm

Priča mi keva da su prekjuče u 18ici navatali neku ženu bez karte, i gospođa im dala ličnu kartu i pare za kaznu. Fora je što su joj uzeli pare na licu mesta, a kada je tražila neki papir/potvrdu/priznanicu, skočili su njih četvorica na nju kao hijene. To bre treba motkama terati, haračlije...
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Daree » Pon Jul 02, 2012 9:11 pm

Zena nije trebala ni licnu kartu da im da danas su jednoj lepotici napisali kaznu kud im dade licnu kartu a lepa devojka greota joj napisati kaznu
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije