Evo od mene nesto, bilo mi dosadno dok sam cekao pa udario koju fotku Sulejman cist ko suza bez prednje ratkapne, kad su pre uspeli da je izgube picture hosting Evo Tracera hosting images image hosting adult
Prosle nedelje sam se vozio zutim Tracerom(ne znam koj broj), prijatno sam se iznenadio posto je unutra bilo klimatizovano Ne vidjam vise turisticke Neobuse, sta je sa njima, jel ih remontuju, spremaju za sezonu?
64 jedini ima klimu koliko znam, ali zato mu se tocak zadnji cuje , nije do lezaja, prijavljivali su to njegovi redovni vozaci, ali kao nemaju deo, sto znaci da nece on jos dugo, mozda je vec i sad od cetvrtka do danas iskljucen..248 je u remontu , skoro je gotov, a 247 ne znam , mislim da je na liniji..Bio je u sredu proslu..
Majstor Vinko za volanom , a cini mi se pored njega i Dragance Mnogo dobra dva lika..lepo su ga uradili izgleda, zanima me da li je nesto radjeno i na enterijeru..
Ne čini ti se.. obojica zajedno odoše, to je super tandem Jedino ne znam sa čime li rade Soko Banju nikad da odem oko 10 h do stanice da vidim i to pošto su oba neobusa zadužena za more.
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!