Sashco je napisao:Kao i za mnoge stvari do sada, skidam kapu bata Negas! I za ideju i za realizaciju i za slike!
A Nenad samo nišani i rešeta, ekstra!
Pošto sam došao do zaključka da smo malo zapostavili lokalnu flotu, da krenem da radim nešto po tom pitanju, evo za danas 131/296 a vrlo verovatno davnih devedesetih i 430, S415 sa Mercedes motorom. Nekad sa visokim sedištima a poslednjih 6-7 godina sa klupicama. Radi sela oko Prokuplja. Legenda!

Nenad_KM je napisao:Sashco je napisao:Kao i za mnoge stvari do sada, skidam kapu bata Negas! I za ideju i za realizaciju i za slike!
A Nenad samo nišani i rešeta, ekstra!
Pošto sam došao do zaključka da smo malo zapostavili lokalnu flotu, da krenem da radim nešto po tom pitanju, evo za danas 131/296 a vrlo verovatno davnih devedesetih i 430, S415 sa Mercedes motorom. Nekad sa visokim sedištima a poslednjih 6-7 godina sa klupicama. Radi sela oko Prokuplja. Legenda!
http://www3.picturepush.com/photo/a/861 ... 12-132.jpg
Ovog se kao klinac sećam sa belom maskom (ako je to taj) često je išao za Resinac tj. linija za Bresnicu ali prolazi kroz Resinac a ja sam jedno vreme često letovao tamo

Aleks_BGD je napisao:Mi smo juce ujtru kod Aleksinca stigli 2 Ekspresova busa.Prvo onaj sto ide u 7.40a posle onaj sto je otisao u 7.05...

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju