danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Daree je napisao:Vrlo sam bio neprijatno iznenadjen kada sam video novajliju isaranog![]()
![]()
GB915
http://img269.imageshack.us/img269/428/30062012379.jpg
http://img838.imageshack.us/img838/9271/30062012378.jpg
ovo je verovatno mogao neki bolesnik da samo ucini nazalost
Nikola Pejasinovic je napisao:Naj gore su seoske linije koje su daleko van dometa Beograda. Kad se desi nesto policiji treba da dodje dosta dugo. Secam se za Vaskrs poslednji autobus koji se vracao za Beograd je bio kamenovan. Materijalna steta povelika na autobusu. 00:00 vozac zove policiju kod skole Velike Mostanice tacno ispred mog ulaza u dvoriste. 00:10 vozac pregleda autobus posle razgovora sa policijom. 00:35 policija je trebala odavno da dodje. 01:00 policije jos nema. 00:35 policija se konacno pojavljuje, policajac gleda vozilo i govori citiram " Huligani majke im ga nabijem". Ja kad sam cuo te reci poceo sam da se smejem u jednom trenutku se saplicem i ispadam kroz prozor. Policajac me vidi i kaze stoj. Ja jos bio u pidzami i dolazi on do prozora mog i kaze sta radis to. Ja se usro i gledam ga reko nista smejem se. Sto? pita on mene. Pa vas kolega je rekao jedan vrlo lep komentae koji me je zasmejao. Jos sam mu rekao da sam ih video kuda su trcali i da sam ih cuo ali nisam znao ko su. On se nasmeja i kaze ajde dete idi spavaj vazno je da to ti nisi uradio. Ja sam rekao da ja nebi to uradio( dolazi nesrecni vozac) kolegi buducem ovde. Vozac se nasmeja i kaze jedan dan cu te ja provesti malo da vidis kako je voziti autobus. Kaze da je to najgora robiaj koja postoji. Autobus je imao Xsenija reklamu. Novi ikarbus ik 103. Teska je noc to bila
Nzm samo koje je godine to bilo i dali je bio Vaskrs znm da je bilo nesto vazno ali sad ***CENZURISANO*** ga nmg da se setim
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.

filip je napisao:Na 431 su stakla na svim vratima porazbijana!!!

Petar 535 je napisao:Nikola , koje boje je bio taj autobus ? i koja je linija
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot] i 3 gostiju