Logo

Demoliranje vozila i stajališta JGP-a,kako sprečiti?

Diskusije

Re: Demoliranje vozila i stajališta JGP-a,kako sprečiti?

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Jul 04, 2012 1:26 am

Stvarno bre ko je od vas ovo uradio :lol:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Sponzor

Postod Daree » Sre Jul 04, 2012 6:17 pm

Daree je napisao:Vrlo sam bio neprijatno iznenadjen kada sam video novajliju isaranog :evil: :evil:
GB915
http://img269.imageshack.us/img269/428/30062012379.jpg
http://img838.imageshack.us/img838/9271/30062012378.jpg
ovo je verovatno mogao neki bolesnik da samo ucini nazalost :x

Ovoga vise nema zahvaljujuci Nikoleti.Svaka joj cast :)
Poslednji put menjao profa_chb dana Sre Jul 04, 2012 6:24 pm, izmenjena samo jedanput
Rezlog: Citiranje više od jedne slike
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod Marko » Čet Jul 05, 2012 4:05 pm

Bilo je i vreme da to očisti nije jasno šta je čekala dosada
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod becks89 » Čet Jul 05, 2012 4:39 pm

Pa ne čisti ona to :roll:
Dok prođu procedure :)
becks89

Postod Marko » Čet Jul 05, 2012 4:48 pm

Znam da nečisti ona je deo od malobrojne administracije u gsp-u :D
Šta ima da čeka procedure uzme krpu i nek riba i preskoči nepotrebnu papirologiju 8)
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod becks89 » Čet Jul 05, 2012 4:50 pm

Više bi se svima isplatilo :)
becks89

Postod Nikola Pejasinovic » Ned Jul 08, 2012 10:55 pm

Nikola Pejasinovic je napisao:Naj gore su seoske linije koje su daleko van dometa Beograda. Kad se desi nesto policiji treba da dodje dosta dugo. Secam se za Vaskrs poslednji autobus koji se vracao za Beograd je bio kamenovan. Materijalna steta povelika na autobusu. 00:00 vozac zove policiju kod skole Velike Mostanice tacno ispred mog ulaza u dvoriste. 00:10 vozac pregleda autobus posle razgovora sa policijom. 00:35 policija je trebala odavno da dodje. 01:00 policije jos nema. 00:35 policija se konacno pojavljuje, policajac gleda vozilo i govori citiram " Huligani majke im ga nabijem". Ja kad sam cuo te reci poceo sam da se smejem u jednom trenutku se saplicem i ispadam kroz prozor. Policajac me vidi i kaze stoj. Ja jos bio u pidzami i dolazi on do prozora mog i kaze sta radis to. Ja se usro i gledam ga reko nista smejem se. Sto? pita on mene. Pa vas kolega je rekao jedan vrlo lep komentae koji me je zasmejao. Jos sam mu rekao da sam ih video kuda su trcali i da sam ih cuo ali nisam znao ko su. On se nasmeja i kaze ajde dete idi spavaj vazno je da to ti nisi uradio. Ja sam rekao da ja nebi to uradio( dolazi nesrecni vozac) kolegi buducem ovde. Vozac se nasmeja i kaze jedan dan cu te ja provesti malo da vidis kako je voziti autobus. Kaze da je to najgora robiaj koja postoji. Autobus je imao Xsenija reklamu. Novi ikarbus ik 103. Teska je noc to bila :|

Nzm samo koje je godine to bilo i dali je bio Vaskrs znm da je bilo nesto vazno ali sad ***CENZURISANO*** ga nmg da se setim

Ipak je GB494 bio u pitanju jesam glup danas sam ga video nema vise reklamu skinuli su mu je usao sam i njega i video staklice na istom mestu od onda :lol:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Jul 11, 2012 4:22 pm

Danas sam video #499 ako se ne varam sa razbijenim zadjim staklom. Nzm tacno garazni broj jer sam zaboravio do danas. Uglavnom autobus je vidjen kod pancevackog mosta!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod SGB » Pon Jul 23, 2012 6:07 pm

#431, sigurno već mesec dana vozi sa ovakvim staklima na trećim vratima:
Image
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod danilo » Čet Jul 26, 2012 1:01 am

Iznervirani putnik jutros je razbio vrata na autobusu linije 94. U incidentu nije bilo povređenih a vozilo je odmah isključeno iz saobraćaja.
Pretpostavlja se da je putnik bio besan pošto je vozač otvorio samo prednja vrata, koja inače služe za ulazak u gradski prevoz ako se poštuju nova pravila.

Sve se odigralo na stanici kod bolnice Dragiša Mišović na Dedinju, nešto pre osam sati, a razbijeno je staklo na vozilu privatnog prevoznika.

Odmah nakon događaja vozač je dobio nalog da se vrati u garažu a nakon 45 minuta umesto njega je na teren izašao drugi autobus - kažu u "Beobusu".

Nekoliko sati kasnije umalo da izbije još jedan incident na istoj liniji. Stalna kontrola na punktu kod pet solitera na Banjici ušla je u vozilo a jedan od putnika nije hteo da pokaže svoju mesečnu kartu zbog čega je došlo do rasprave sa drugim putnicima.

Neću da vam dam kartu, kasnite pola sata, ja kasnim na posao. Izgubio sam posao, izgubio sam jedan dan zbog vas - urlao je putnik na kontrolore.

Srećom, sve se završilo bez većih problema.

Izvor: Blic
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod filip » Čet Jul 26, 2012 12:43 pm

Na 431 su stakla na svim vratima porazbijana!!!
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Pet Jul 27, 2012 2:01 am

Svi sami znate razloge razbijanja vrata. Stoka samo moze to da uradi meni nebi palo na pamet to da uradim. Moze jedno pitanje posto nzm gde da postavim. Jer vozaci otvore oba predja vrata ili samo leva kad ljudi treba da udju?
Nikola Pejasinovic
Član

Postod Petar 535 » Pet Jul 27, 2012 9:42 am

Nikola , koje boje je bio taj autobus ? i koja je linija :)
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod danilo » Pet Jul 27, 2012 12:00 pm

filip je napisao:Na 431 su stakla na svim vratima porazbijana!!!

Eno ih gore i fotografije...
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Pet Jul 27, 2012 3:19 pm

Petar 535 je napisao:Nikola , koje boje je bio taj autobus ? i koja je linija :)

Ma ovo novo pravilo ulaz na predja vrata dali otvaraju oba krila ili samo levo?
Nikola Pejasinovic
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije