milos265 je napisao:Vozacu vise niko ne sme da smeta jer je on najveca faca u busu i ZADUZEN JE da kontrolise validiranje putnika koji ulaze na prednja vrata!
kosmajac je napisao:Ne sekirajte se ljudi,ovo nece dugo zaziveti. I pre godinu-dve,bilo je kao ulazak na okretnicama samo na prednja vrata,pa nije zazivelo. Ove odluke donose ljudi koji se ne voze autobusom. Ocajnicki potezi BusPlusa jer naplate nema.
avramovicsasa je napisao:milos265 je napisao:Vozacu vise niko ne sme da smeta jer je on najveca faca u busu i ZADUZEN JE da kontrolise validiranje putnika koji ulaze na prednja vrata!
Nego Kolega od tolikih obaveza koji su nametnuli vozačima,da li će biti vremena da se vozi
becks89 je napisao:Ne otvaraju se oba krila prednjih vrata,a i da se otvaraju tu bi mogao samo kod vozača da uđeš

cuburac1993 je napisao:U Novom Sadu autobusi stizu na vreme nikad ne kasne ljudi su tamo normalniji nego mi ovde. Oni su skroz smanjili svercovanje, imaju naj normalnije autobuse, kao npr. ikarbus 218 kod tog autobusa nije poceban zglob uvek je uredan a ne ovde kome se vuce zlgob.
Ovde kod nas prvi cu da im banem na srednja vrata da vidim da li ce onaj smrad iz busplusa da mi zabrani ulazak u vozilo.
Mi Beograđani smo se navikli oduvek da ulazimo na vrata koja su nam bliza a ne da nam sad ovi iz bus plusa naređuju gde će mo da ulazimo.
Aj da vidim kako ce u spanca da se ulazi, ako mi stane na sredinu a ja nesmem na ta vrata onda ja ili na prva ili na zadanja da trcim.
Neviđena glupost
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju