od danilo » Sre Jul 11, 2012 2:52 pm
...I dve kontole sa vozila ovog pogona... obe odrađene tokom ove nedelje.
Prvo, posle dužeg perioda, sam se vozio u autu sa GB 1194 (IK-201; 2006. godište), ja mislim na 3/56, a utisci su sledeći...
Odličan je auto stvarno, ima već staru reklamu za "Telenor Internet", ona folija je već podosta propala naročito sa zadnje strane, oko branika i na delu, na onoj rešetki, oko hladnjaka. Ispod, oplata verujem da je sasvim ok, i da nema korozije. Prav je, prikolica je mirna u vožnji i stabilna. Visina na svim jastucima je stalna i inače u vožnji održava stalnu visinu.
Vuče, jednom rečju, odlično. Znači na usponima se nimalo ne guši, ide odlično, lako savladava sve uspone, a nema potrebe za davanjem ijednog "kick down-a". Stvarno je dosta dobra mašina i posle prevaljene kilometraže, jer je svaki dan trosmenac na liniji 56, sada na 3/56, preko letnjeg reda vožnje. Šalta dosta mirno, ne čuje se mnogo kada prešaltava, ali najbitnije je da ne trza, ne cima i trese kada prebacuje. Kočenje veoma dobro, poseduje jak retarder, što se da primetiti, a rade i nožna, a i ručna komanda retardera, tu je i ručica stanične kočnice i ista treba da je ispravna.
Tahograf je onaj fabrički ugrađen, "Kienzle-ov", brzinomer i sat rade, ispravni su, obrtomer nije i kazaljka je na nuli.
Nije ispravan pokazivač za nivo goriva u rezervoaru, isto je kazaljka "zviznula" na nulu, a voltaža je između 26 i 27 V. Pritisak ulja u motoru na leru je na 2,5 bara, posle ide preko 5 bara. Temperaturu je u toku ove vožnje je temperaturu držao do 90 stepeni C. Pritisci vazduha za kočenje, na oba kočiona, kola drži na oko 7,5 bara, u proseku.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posle sam se posle isto dužeg vremena vozio u autu sa GB 499 (IK-112N; 2008. godište) i to na 4/42.
Ovde nemam šta mnogo da iskomentarišem, mislim nemam nešto posebno da kažem kada je ovaj auto u pitanju.
Dosta je dobar, ide veoma dobro, vuče sasvim solidno, "jak" je na gasu. Mirno prešaltava, ne trza, kočenje je relativno dobro, mislim koliko to može da bude kada je N serija u pitanju.
Brzinomer je ispravan, kao i obrtomer, tahograf je na mestu, u onoj fioci iznad vozača.
Pritisak ulja u motoru, standardno, oko malo više od 2 bara na leru, do oko 6 bara. Temperatura na ravno 90 stepeni C.
Poslednji put menjao
danilo dana Sre Jul 11, 2012 6:34 pm, izmenjena samo jedanput
Mirko GSP