Nibus-ja je napisao:negas je napisao:O bravo za sr4049 i za neoplana! U vrh!
Sta je dobio sr4049 u odnosu na prolece? Dakle cuvaju buseve u rj dmilanovac i lickaju bas dobro, mozda po tome najbolji u veoli! Sr4049 sad vozi mladji lik skoro se zaposlio nema mozda godinu dana pa ga lepo licka ima covek volju sto je ok!
BRAVO ALEKS BRAVO BANE, nego turajte jos
nibus, 08 je isto sto i 039 to je sr2015, 280 bi trebalo da je sr2017, 281 sr2018, a 282 sr2019, al treba malo proveriti sa slikama,jer brzo su menjali reg table mozda u istom danu! 046 je sr1009, a 311 je sr1010. Al mora proverim pa da javim-mada probaj da uporedis neke fotke pa da saznas dok ne proverim, imao sam na jednom papiru zapisano, al ga nesto ne videh kod mene u zadnje vreme! Dok pronadjem hm...
Важи, одох и ја да зароним у архиву
Ako je ta redovna u 9 iz BG-a onda je MAN.negas je napisao:Ljudi, evo danas videh vec sr2015 radi bg-kladovo. Dakle samo 2 dana bila na servisu-a kako vidim, izgleda da su menjali soferku jer ima gore trake i dobila plave kape za sedišta sa veolia natpisom! Inače sve ostalo standardno! Neverovatan auto stvarno se treba raspitati koji je motor, amatik menjac, prenosni odnos u glavnom prenosniku, jer je stvarno vrh auto!

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju