od negas » Sub Jul 21, 2012 9:36 am
Sećate se kada sam rekao da umesto onog sanosa 315 koga sam postavio u bojama litasa sr2003 u rj Majdanpek je prebačen ik-412 bolji od dva koja su u litasu! I napisah da će 100% da ga zaduži vozač koji ga parkira na jednoj krivini posle 16.30h u selu gde živi i da je tamo dosta lepo za fotkanje-jer ga obasjava lepo sunce!
Jedva sam čekao da odem da slikam taj ikarbus jer mi je omiljeni u litasu!
Kad po mene za fotkanje, neprijatno iznenadjenje! Ikar 412 je sada prebačen u rj kučevo, a u rj majdanpek je prebačem ik-4010 iz rj kučevo sr2011. Dakle uradjena rokada, ali bezveze daš čoveku dobar bus, pa mu uzmeš. Greška je što je uopšte i poslat iz rj pozarevac u druge, al ajd sad!
Šta je za mene ok ipak u celoj priči! Ik 412 se sada svaki petak i nedelju vraća u kg na relaciji kučevo-kg, jer je to radio sr2011, i tada, dakle petkom i nedeljom će u kg-u 90% biti oba ik-412 u Kragujevcu, jer ovaj drugi ik skoro svakodnevno radi Kragujevac!
Pa eto oba ika onda u Kg-u ubuduće što me raduje!
A sr 2011 će biti ufotkan na pomenutoj krivini, juče nije, jer je bio dupetom parkiran, jer ga tako majstor čuva od prevelikog sunca-da mu ne zagreje napred radni prostor!
Do mesta gde parkira idem bajkom 62km u oba pravca kroz lepu prirodu, pa se nadam ove nedelje kad padne temp da će majstor da ga parkira od napred, pa da fotke budu kako treba!
U rj milanovac je i ik sr4062 sa sanosovom sitrak klimom, temsa amatik radi kladovo iz bg u 9h standardno, a man ove nedelje samo bg-dm u 12.15, ali verovatno će da krene kladovo od ponedeljka!
Sr 2017 sa sve vozačima izgleda na ispomoći za more u rj požarevac!