Logo

Bus Plus-Novi sistem naplate,praćenja vozila JGP-a

Diskusije

Re: Bus Plus-Novi sistem naplate,praćenja vozila i putnika J

Postod Sloba » Čet Jul 19, 2012 1:36 pm

Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Sponzor

Postod trosmenac » Čet Jul 19, 2012 2:29 pm

Ma naravno sve super firme jedan dan ili ni jedan u nedelji slobodan godisnji odmor od 15 dana dnevno po devet sati za volanom prijavljeni na minimalac da bi se izbegao porez dnevnica 1200dinara evrodizel malo na crno malo na belo....i super :( Daleko bilo nekog sudara ili nedaj boze povreda bolovanja nema ima samo jedno otkaz :cry: O invalidskim radnim mestima necu ni da pricam da nebi bio smesan
gsp lele
trosmenac
Mehaničar

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:05 pm

Postod Marko » Čet Jul 19, 2012 2:58 pm

Tacno toliko je dobro održavanje da se paučina pojavljuje u veolinim vozilima
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod BaNe_PO » Čet Jul 19, 2012 3:03 pm

Alo ljudi ne pisite ovde sve i svasta,ja radim u Veoliji i nikakve naredbe nismo dobili,a sto se tice tih karata ima problema pri kucanju jer sisitem nece da izbaci kartu pa kad otkucas ponovo ono ti skine dve,tako neka strucnjaci iz Bus Plusa malo porade na sisitemu izdavanja karata a ne da kolege ne samo iz Veolije nego i iz ostalih firmi ne placaju nedostatke sistema iz svog dzepa....sto se Veolie tice vozac je prijavljen na punu platu koja je uvek na vreme...A samoneka nastave ovako da testiraju zivce putnika,bicu tu svasta do kraja.Slazem se da treba da se placa prevoz i da se postuju pravila ali jos uvek nemamo sve uslove da bi bili u koraku sa Evropom kako to oni kazu,jer Evropa im je opravdanje za sve...
BaNe_PO
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Nov 29, 2011 8:59 pm

Postod avramovicsasa » Čet Jul 19, 2012 4:45 pm

Ja samo da dodam da ne pljujem po Veoliji,poznato je zbog čega su došli u Srbiju,da li će uspeti u Beogradu to ćemo videti,ja lično pozdravljam njihovu obnovu voznog parka ali kada bi malo poveli Šefovi računa o disciplini pojedinih radnika i malo više izrazili smisla za saradnju sa Službom Kontrole Saobraćaja (Koja još uvek postoji)bilo bi odlično.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod SGB » Čet Jul 19, 2012 6:59 pm

Nema niko više da se švercuje: :lol: :lol: :lol:
Image

Navedite izvor fotografije.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod milos265 » Čet Jul 19, 2012 7:06 pm

Ne bih hteo da sirim dalje nekakvu svadju, ali mi se cini da kolege iz gsp-a imaju sada vise razloga za brigu. Na to trpanje svih privatnih firmi u isti kos sam navikao i necu to da komentarisem. Ovde se zna da ja gsp ne volim (najblaze receno), ali mi je krivo kada vidim kolege iz gsp-a kako sada stoje u majicama neke druge firme po coskovima Beograda i trpe bes putnika na svojoj kozi! Toliki sindikati i pozivanje na snagu i brojnost radnika gsp-a, a ljudi su naterani da potpisu aneks ugovora o radu, bez otpora, bez te snage velike. Zapitajte se sta je sledece? Koliko dugo vec ljudi moraju da voze sve i svasta? Jedan kolega sa Kosmaja mi je to lepo objasnio pre par dana, kaze covek, "Ja vozim nesto sto samo lici na autobus!". Dzabe je godisnji odmor iz dva dela, bolovanje svake godine iz dva dela, veca plata i sve to, ako je glava u torbi i pod ucenama i pritiscima!
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod MILE » Čet Jul 19, 2012 7:11 pm

BUSPlus je izgleda preuzeo GSP na ime odštete za pad naplate... To mi je jedino logično rešenje za ovakve poteze koje su uveli.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod gospodin dzo » Čet Jul 19, 2012 7:14 pm

Danas sam bas pricao sa jednim covekom sto radi u GSP-u,trenutno je na Glavnoj Zeleznickoj Stanici,navodi ljude da ulaze na prednja vrata.Kako od njega saznajem i od jos nekih ljudi,svi radnici (njih 6200) potpisalo je ugovor i u clanu 3 pise da je u obavezi da izvrsava posao po naredbi,pa makar to bilo i kopanje kanala,inace u protivnom dobija otkaz.Zasto se o tome ne pise u novinama,vec samo o ulasku na vrata...
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod MILE » Čet Jul 19, 2012 7:19 pm

Bilo je pre neko veče o tome na TV Svet Plus, dosta njih je tužilo firmu zbog tog aneksa... Biće tu sad svakakvih dešavanja, samo polako, namestiće se BUSPlus na zicer.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod kosmajac » Čet Jul 19, 2012 9:01 pm

milos265 je napisao:Ne bih hteo da sirim dalje nekakvu svadju, ali mi se cini da kolege iz gsp-a imaju sada vise razloga za brigu. Na to trpanje svih privatnih firmi u isti kos sam navikao i necu to da komentarisem. Ovde se zna da ja gsp ne volim (najblaze receno), ali mi je krivo kada vidim kolege iz gsp-a kako sada stoje u majicama neke druge firme po coskovima Beograda i trpe bes putnika na svojoj kozi! Toliki sindikati i pozivanje na snagu i brojnost radnika gsp-a, a ljudi su naterani da potpisu aneks ugovora o radu, bez otpora, bez te snage velike. Zapitajte se sta je sledece? Koliko dugo vec ljudi moraju da voze sve i svasta? Jedan kolega sa Kosmaja mi je to lepo objasnio pre par dana, kaze covek, "Ja vozim nesto sto samo lici na autobus!". Dzabe je godisnji odmor iz dva dela, bolovanje svake godine iz dva dela, veca plata i sve to, ako je glava u torbi i pod ucenama i pritiscima!

Kolega,reci mi kakav tek otpor pruzaju radnici kod privatnika?????? Kod privatnika nema ucena i tenzije? Sto se tice bivsih radnika GSPa,a sad u Apexu,nekih mi je zao,a nekih i nije.Zato sto sam od njih vise puta cuo da se vozackim poslom ne bi u zivotu bavili,jer im je ovako mnogo lakse.Malo radi,malo ne radi. Danas sam cuo da i radnici sa kapija garaza takodje odlaze. To su ljudi koje je mrzelo da izadju iz svoje kucice da bi im dodao tahografski listic,nego tera mene da izlazim iz autobusa da bi mu dao u ruke.
Korisnikov avatar
kosmajac
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 4:02 pm

Postod Aleks_BGD » Čet Jul 19, 2012 9:16 pm

Sve u svemu koliko ja vidim lagano ali sigurno guraju GSP u propast...A da su bili pametni kao sto nisu pa lepo te parice koje su ulozene u BUS plus
kupe nova vozila,rasterete ostale pa zavodi ulazak na vrata kako oces...Ali do mojega,neko tu sebe nije video u racunici,pa sto mora lako kad moze i teze..
Poslednji put menjao Aleks_BGD dana Čet Jul 19, 2012 9:19 pm, izmenjena samo jedanput
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod milos265 » Čet Jul 19, 2012 9:17 pm

Vidi, ja sam vec rekao da ne mozes sve privatne firme trpati u isti kos. Ono sto je specificno je da se vozaci privatnih firmi bore sa ovakvim i onakvim gazdama ali se nikada ne busaju u grudi i ne pricaju velike price! Svako ima svoju pricu i zna na cemu je, pa kome se ne svidja moze da ide! A gsp je pun prica tipa, mi cemo njima ovo i ono, ne mogu oni nama ovo i ono, sindikat, mi smo sila, mi strajk i tako dalje...
milos265
Profesionalni vozač

Postod Aleks_BGD » Čet Jul 19, 2012 9:22 pm

Slobodno neka strajkuju,jedva cekam da ih vidim kako prolaze ko bosi po trnju.Sad bar ima ko umesto njih i njihovih sindikata da vozi.97me su uspeli da isteraju svoje,aj sad da ih vidim..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod milos265 » Čet Jul 19, 2012 9:32 pm

Ne treba se radovati bilo cijoj muci, lepse bi bilo da ceo sistem ide napred ali opet kazem, bliza je ovde 1998-a nego 2013-ta :?
milos265
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije