Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Nikola Pejasinovic » Pon Jul 30, 2012 3:57 pm

Petar 535 je napisao:Ima ih vise takvih , opisi gde si ga video , solo - zglob - , model ...

Model mi i treba od truleza se ne raspoznaje, bio je solo i isao je ka novom mostu vidjen kod Ade.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Sponzor

Postod Petar 535 » Pon Jul 30, 2012 11:16 pm

:mrgreen: ne znam onda .......

Danilo , eto , iamo si opojan miris osvezivaca mirisa i jelkice . :mrgreen:

vozac po zakonu gsp-a je morao da izbaci zivotinje iz autobusa .
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod danilo » Pon Jul 30, 2012 11:45 pm

Petar 535 je napisao:Danilo , eto , iamo si opojan miris osvezivaca mirisa i jelkice . :mrgreen:

Jel ovo aludiraš na post iz susedne teme (Kosmaj)...? :) :D :lol: :mrgreen:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod danilo » Uto Jul 31, 2012 11:04 am

Petar 535 je napisao:vozac po zakonu gsp-a je morao da izbaci zivotinje iz autobusa .

Pa oni "šmekeri" ulaze na III vrata, a autobus je bio prepun, tako da vozač nije nikako mogao da vidi šta je u kutiji.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod profa_chb » Uto Jul 31, 2012 11:11 am

a pilići da plate kartu? a? ništa! :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod danilo » Uto Jul 31, 2012 11:14 am

Ništa, ništa, a znaš koliki je to gubitak, to ti je kao 30 putnika (ljudi) da ti se švercuje... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod profa_chb » Uto Jul 31, 2012 11:16 am

pilići to plate u naturi :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod avramovicsasa » Uto Jul 31, 2012 6:24 pm

Dolazi mi juče Zemunac i žali se da je gr.br.349 sa linije 706 prokuvao:

,,To je Kolega osetljiva mašina,moraš biti sa njim nežan kao sa Ženom,on ne trpi silu,jak gas,,-kažem ja njemu.

,,J..... te on,eno ti ga gore u stanici,idi pa se miluj sa njim,,-odlepio je čovek iako sam ja pokušao da budem duhovit. :D :) :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod profa_chb » Uto Jul 31, 2012 8:10 pm

lepo ti reče čovek :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Jul 31, 2012 11:49 pm

Vozim se danas na 17 i dva vozaca krecu da pricaju malo o linijama koliko dugo rade itd. Jedan poce da prica kako duzi 17 dve godine i nije mu lako ponekad je ok ali kad dodje na Gazelu umire. Jedne godine kaze isao je pola sata preko gazele zbog citiram " ***CENZURISANO*** radovi bili a ja kako cu ovaj krs me izdaje svaki dan, te mu curi ulje te ovo te ono, ali kad je na zastoju molim boga da se ne ugasi ili da mi otkaze menjac. Pogotovo leti da ne pregorim ko sibica." Ovaj krenuo da se smeje i malo zastade i kaze " Od ovog mirisa ces se ti pre ugusiti nego izgoreti." Jeste autobus je stavrno gadno bio smrdeo. Mozda na ulje ili od auspuha jer mu auspuh nije izlazio sa strane nego je bio ispod direkt na sredini predjeg dela busa.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod avramovicsasa » Uto Avg 07, 2012 1:56 am

Kako sam se sinoć razbesneo da je malo falilo da razbijem bočno staklo na gr.br.1373 koliko me je vozač iznervirao,polazak u 20:28 nisam ispratio sa Z.Venca na liniji 72 jer su vozila nova i retko ispadaju pa sam pomislio da je prošao,jedan putnik se požalio da dugo čeka iako sam mu rekao da je naredni polazak u 21:00.

Kako su autobusi bili načičkani jedan iza drugog,nisam video da gr.br.1373 stoji na izlaznom ,,šlusu,,parkiran našta mi je moj Kolega skrenuo pažnju,drugi vozač ga je pozvao telefonom da proveri da li je u kvaru,nije se javljao.

Kada sam stigao do njega,zatekao sam ga da spava a kasni 10 minuta sa polaskom,lupio sam dva puta snažno u staklo i jedva ga probudio,čovek u momentu nije znao gde se nalazi,da bi mi rekao kada je otvorio staklo što ga nisam probudio ili pozvao telefonom,Bože koji ***CENZURISANO***,GSP stvarno prima sve i svašta,srećom da je naredni polazak stigao na vreme inače bi mu pretio izveštaj.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod MILE » Uto Avg 07, 2012 4:34 pm

Što mu nisi pisao prijavu?
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Avg 07, 2012 10:24 pm

Dakle sve sam cuo na ovom forumu ali ovo nisam ovo je stvarno da se covek malo zapita kakav je vozac autobusa i koliko je siguran.
Nikola Pejasinovic
Član

Postod filip » Uto Avg 07, 2012 10:34 pm

Mogao je da zaspi dok vozi!!! Ali kako mu je uspelo da zaspi na Zelenom Vencu, gde se svaki autobus kreće UVEK, osim kad prima putnike. Retko kad stane tamo gore 84, pa čeka da se skloni. :evil: :evil: :evil:
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod Daree » Sre Avg 08, 2012 12:05 am

Mora da je drmnuo neko alkoholno pice gde bas u radno vreme da spava :shock:
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije