crobus je napisao:http://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=607.15
Na dnu stranice su fotke novog Sunsudegui-a, prema ovoj Setri je svemirski straoj.
No, opet, i ja sam se polako navikao, sprijeda mi je sad čak i ok, al od onog djela gdje se bočna lajsna spušta pa do kraja izgleda baš baš grozno.
Da su bar spojili stražnja svjetla crvenom trakom ko na seriji 300, bilo bi bar malo bolje. one izlomljene linije izgledaju stvarno loše, kineski, neskladno. serija 4 straga je majstorska prema ovoj, pogotovo u HD verziji
Stvar je da na Sundesguiu nije dosta ni promjenjeno, kao recimo VanHool, cini mi se da je samo farove promjenio i novi model.
Druga stvar je i u dizajnu, i onaj od Globtoura je izgledao "svemirski" za seriju 400 u ono vrijeme, pa se na kraju vidilo koji je model uspjesniji.
Da izbace padajucu lajsnu i onaj otvor nazad, mislim da bi ovaj autobus bas bio ono sto se ocekuje od Setre i sto je Setra uvjek nudila, klasican i elegantan autobusa. Sad nekom se to svijda, nekom se svidja futuristicki... da se moze svima ugoditi onda bi postoja samo jedan model