Se7en extra slike,ove na kiši su odlične, kao da je aparat toliko bitan Aleks_BGD takođe Jesi li poukušao da ih uhvatiš na liniji Čačak-Beč koju su uveli u februaru ove godine.Verovatno su zaduženi Merkavimi http://www.autoprevoz-cacak.rs/novosti.asp?id=46
Autoprevoz GM svaka čast za info Mislim da sam ih primetio,plave boje sigurno će pasti ponovo farbanje u standardnu crveno/belu 10 MB Conecta ,rešili su da modernizuju prigrad Dobro je da se ponovo okreću Mercedesima
Znači još 2 Tourisma su dobila ratkapne #544 i #548 ekstra fotka Adin_Zne
Malo mi je neobično da Autoprevoz uzima MB, jer Kavim isključivo uzima autobuse sa Volvo mehanikom, ali je ekstra ako dolazi 10 Mercedesa Conecto! Što se tiče #544 - zategli su ga, izgleda k'o nov! Putovao sam sa njim pre par meseci, stvarno je loše izgledao. Drago mi je da polako osvežavaju Tourisme.
Evo par slika od #544 koje sam zaboravio da postavim:
Nisam ni mislio na Neobus, znam da fabrika ne radi. Ima tu i drugih fabrika, može Merkavim, Mega Bus i sve druge fabrike koje rade autobuse na Volvo šasijama... Što se ovih Conecta tiče, jutros sam prošao pored Autoprevoza, još nema Conecta...
Poslednji put menjao Se7en dana Ned Feb 24, 2013 12:11 am, izmenjena samo jedanput