od negas » Sre Avg 15, 2012 2:15 pm
Ima ovde dosta da se piše-, al dajte temu za to. Gde je mod na temi da uradi ono što pisah-prebaci ove postove u novu temu! Djole šta radiš brate na mfk-u, šta ćeš tamo kad ne zeliš da proizvodiš-ti si inženjer!
Lasta školski avion je napravio ko?
Dobro je da ima ljudi koji pišu lepo kao mi ovde, jer ja želim da baš utvrdimo sve mane i prednosti domaće proizvodnje i šta treba menjati u hodu!
Sedista ima u novoj varoši koliko se sećam, gume imamo, naplatke, kardane isto. Stakla može da radi pančevo i td. Dakle ima dosta stvari koje možemo raditi na karoseriji, a ako se čvrsto krene mogu se ubaciti još kooperanata na mnogim pozicijama! A mogu se i karosirath šasije i td. Marko je napisao gde se te pare radnika troše, a i njih će biti manje u obe domaće fabrike! Kad smo kod radnika, u lasti je 1500radnika višak-tako da takvo poredjenje pada u vodu!
Sor je odličan autobus, ali isti takav ako imamo kontinuitet u proizvodnji, mozemo sami napraviti! Kada krene kontinuitet otvaraju se mogućnosti velike, pa i te da u tome učestvuju ljudi sa ovog foruma, tj mi, a ovako, dok su svi u startu protiv proizvodnje unapred, od toga nema ništa. Ali verujem da će doći bolji dani za domaću proizvodnju! Dajte temu modovi i prebacite postove!