Ma,nisu oni ni za jednu liniju 1)dok menja brzinu,autobus veoma jako cima
2)na zadnjim vratima,ako uđete u levi deo morate da se premeštate u desni zato što je tu sedište.
Za ove 2 mane znam...jer sam se vozio s njima,više puta...tako da oni nisu baš praktični za grad sa velikim brojem stanovnika i učestalim gužvama,a kamoli ne za 50 Mislim na Sanose...
Sanos je odličan za gradski saobraćaj,veliki prostor za smeštaj putnika
mana mu je slaba šasija za veoma snažan motor DAF čini mi se da ima
310 konja ako se ne varam,dolazi do pucanja šasije i kosi se zadnji trap
trebalo bi da porade na tome inače bus je avion ali teško da će biti dugotrajan i kvalitetan poput serije 115 i 415.
Sanos je Sanos, stari modeli su bili gospodari 50-tice, zato sam i pitao kako je ovaj novi model podnosi.
Inace, ni ja nemam velikih zamerki sto se same ergonimije tice, jedino mi se ne dopada suvise uzan stepenik na drugim vratima sto nogatim osobama ulaz/izlaz cini pomalo nezgodnim, mada se slazem da ni ona "budza" od motora pozadi nije bas najsjajnija, ali to su sve sitnice. Bar kad sednete ima dovoljno prostora za noge, sto na primer nije slucaj sa N serijom...
E jeste,to je onaj sa 88-ce.Malo sam umoran,pa mi se učinio dosta sličan Lui-jevim ik-103,a vidiš uopšte se nisam setio da oni imaju narandžaste displeje...Hvala na ispravci.
E da se ubacim i ja u neku temu. Moram priznati da mi sadasnji privatnici i nisu toliko zanimljivi... sve se vrti oko 3, 4 marke buseva: ikarbus, liaz, maz... sve je to isto, iste boje, samo brojevi razliciti. Secam se dok je bilo ono "doba privatnika" svaki dan neki drugi busevi, neki koje prvi put vidis, pa kao vidi ovaj novi, moram da se provozam sa njim ili brojis kolko buseva imaju, kojih boja, marki itd... ako me razumete o cemu pricam
u pravu si,nekada je bilo autobusa iz svih krajeva Evrope koji su vozili nekada po mnogim Evropskim prestonicama i bili su relikvije jer su bili veoma stari.
Omiljen mi je bio vozni park firme ,,Ozren Bus,, taj je kupovao sve i svašta.