Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod branik » Sre Avg 29, 2012 10:43 am

Pa, da sam imao metlu, ne bih vozio trolu!
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Sponzor

Postod profa_chb » Sre Avg 29, 2012 12:22 pm

jok, nego bi seo na nju pa leteo :lol: :mrgreen: hajte molim vas, ne mora metla, uzmeš motku, granu, vlade divca, bilo šta sa velikim dometom :lol:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod branik » Sre Avg 29, 2012 4:34 pm

Divac tada bio u Americi, a ako mi je prozor otvoren, gubi mi se smisao zatvaranja vrata.Zima bila.
branik
Profesionalni vozač

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Avg 30, 2012 4:34 pm

profa_chb je napisao: vlade divca,

E ova ti je dobra :lol: :mrgreen:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Pet Avg 31, 2012 4:10 pm

Danas mi pricao drug kad se juce vracao sa sedamanisticom kaze kod gazele autobus je poronuo na desnu stranu da je vozac morao da zamoli ljude da izadju napolje da ide za garazu kad je izasao autobus je vec bio sagnut skoro do asfalta izgledao je ko neki fap onaj sto me redovno vozi u skolu :lol:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Postod Aleks_BGD » Pet Avg 31, 2012 8:54 pm

Jastuci popucali...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod avramovicsasa » Pon Sep 03, 2012 6:06 am

Juče na Pristaništu umalo vozač i ja da dobijemo Batine od Bake,Koleginica isključuje Vagon gr.br.351 i menja ga za Rezervni 363,putnici trebaju da izađu dok ona ne napravi krug i primi ih ponovo ka Kalemegdanu.
Rezervni Vozač odlazi da skloni neispravni tramvaj sa glavne pruge,Baka diže uzbunu i psuje zato što mora da siđe i iznese kolica za pijacu,toliko je isprovocirala Vozača da je ovaj poleteo da je bije tako matoru da je jedan Putnik stao između njih dvoje. :evil:

Pre dva dana je žena unela Kokošku u tramvaj i razgovarala sa njom,sve je luđeg sveta svakog dana. :D
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Petar 535 » Pon Sep 03, 2012 10:53 am

Hahahahahhahahahhahahah , Boze me sacuvaj kojih sve ludaka ima . :mrgreen:
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod Nikola Pejasinovic » Uto Sep 04, 2012 5:07 pm

Opaka guzva bila u liazu po xxx nisam video . Ja da udjem ne mogu nigde pa sam usao kod vozaca i rekao mu izvini ali moram zurim u skolu, kaze cim se malo rascisti ti predji. Ovaj me je odusevio vozac za razliku od ostalih :o
Nikola Pejasinovic
Član

Postod SGB » Pet Sep 07, 2012 10:20 pm

Pre neki dan se vozim 78icom. Sedim iza vozača i telefoniram, autobus prilično popunjen, ali nema buke i može da se priča. Na Tošinom bunaru ulazi neki brđanin na srednja vrata, priča na mobilni i toliko urla, da sam morao da prekinem razgovor jer moj sagovornik nije mogao da me čuje koliko se ovaj drao. Ponavljam, ja sam sedeo iza vozača, a ovaj urođenik je bio kod srednjih vrata. Na kraju sam ja ispao atrakcija, pošto su neki klinci počeli da se smeju kad god zinem da progovorim, jer ovaj tog trenutka zagrmi otpozadi i svaki dalji pokušaj priče je bio uzaludan. :|
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod avramovicsasa » Sub Sep 08, 2012 11:16 pm

Nažalost takvi ljudi ponekad zaborave gde se nalaze :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Petar 535 » Ned Sep 09, 2012 10:49 pm

Danas ja u 414 na 707 , pricam sa vozacem vozimo se , krece sa venca tamo dole na kraju , meki veolijin mega bus na 53 , stane ukoso , i ne mogu da prodju vozila ka zemunu , ali ne znam sto je tako stao , jedino ako je hteo da zaobidje prazan prostor . i sad svira mu vozac iz 414 , otvori prozor i sad krene razgovor :

ae vozi sta si stao tu ( u smehu govori )
cekaj da izadju svi
pa da vi iz veolije ne mozete da prodjete psiho test u gsp pa odma u veoliju , tamo stavis magarcu sesir i das da vozi bus ......

i smejali si obojica , posle ovaj iz veolije isao u rikverc malo pa stao pravo .
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod profa_chb » Pon Sep 10, 2012 12:00 pm

desilo mi se pre neki dan, stanica 48ice kod pionira, smer ka slaviji, prelazim ulicu, nailazi novi FAP, međutim, nije bilo putnika, tako da je preskočio stanicu, ali je zastao da me propusti na pešačkom. ja mu mahnem rukom da stane, kad, maše i on meni i kezi se :roll: taman kad sam mislio da me zeza, lik otvara vrata da uđem :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod branik » Pon Sep 10, 2012 10:18 pm

Krajem 1994. kad sam pocinjao da radim u GSP taj psiho test u firmi nije bio ni malo naivan. Kad se samo setim, uf. Ne znam sta me je vise preznojilo: gasenje lampica ili strug. Nakon tri godine, na kontrolnom periodicnom pregledu, posto mi je vec sve bilo poznato, nisam se mnogo mucio, i njega ne pamtim kao strasan. Ali taj...
branik
Profesionalni vozač

Postod avramovicsasa » Uto Sep 11, 2012 12:11 am

Videh jutros jednog Momka oko 10:10 u Bul.M.Milankovića na raskrsnici sa ul.Milentija Popovića,stajao je na sred Tramvajske Baštice i pretrčavao šine kako bi slikao tramvaje koji su non stop prolazili,ne znam da li je neko od naših Forumaša :),mlad dečkić plave kose...
avramovicsasa
Otpravnik

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije